Επανέλαβε τις παιδικές ασθένιες

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.12.08

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο 87' λεπτό της αναμέτρησης με την Μέταλιστ στην Ουκρανία. Οι ερυθρόλευκοι παρά τις αντίξοες αγωνιστικές συνθήκες και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο είχαν την δυνατότητα να διεκδικήσουν όχι μόνο την ισοπαλία αλλά ακόμα και την νίκη όταν στο 51' ο Ντιόγκο βρέθηκε τέτ α τετ με τον Ουκρανό τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο.
Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καμία από τις δυο ομάδες δεν κυριάρχησε στο γήπεδο. Η Μέταλιστ σαν γηπεδούχος είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο 20λέπτο του παιχνιδιού στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να περάσουν στην αντεπίθεση και με πλαγιοκοπήσεις απείλεισαν την εστία της Μέταλιστ. Λόγο του κακού αγωνιστικού χώρου, μόνο μέσα από στημένη φάση ή κάποιο κόρνερ θα μπορούσε να επιτευχθεί κάποιο τέρμα, όμως στο 87' λεπτό
η Μέταλιστ σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε στην εστία του Νικοπολίδη, εκμεταλεύθηκε το λάθος του Ντουντού και ο Βαλάγιεφ με ανάποδο ψαλίδι έβγαλε σε θέση βολής τον Έντμαρ που σούταρε με το δεξί, η μπάλα κόντραρε στον Αντώνη Νικοπολίδη και παρά την προσπάθεια του Αβραάμ Παπαδόπουλου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Παρά την ήττα τους στην Ουκρανία οι ερυθρόλευκοι κρατάνε την υπόθεση πρόκριση στα χέρια τους καθώς στον άλλο αγώνα του ομίλου η Χέρτα Βερολίνου ηττήθηκε με 0-1 από την Γαλατά και έμεινε στους δυο βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται πλέον έναν βαθμό για να περάσουν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ουέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέταλιστ: Γκοριάινοφ, Βαλγιάγεφ, Έντμαρ, Σλιούσαρ, Γκάντσαρτσικ (93’ Μπάμπιτς), Μαϊντάνα, Γκουεγέ, Φόμιν (81’ Τρίσοβιτς), Ομπράντοβιτς, Μπόρντιαν, Ζάκσον (90’ Κονιουσένκο).

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Άντζας, Αβρ.Παπαδόπουλος, Ντομί, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι (68’ Μήτρογλου), Μπελούτσι, Ντιόγο.

Κίτρινες κάρτες: Βαλγιάγεφ-Άντζας, Γκαλέτι, Ντομί.

Διαιτητής: Ουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ