Το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.12.08

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης

(Σάββατο 20/12, 19:00)

Το ματς: Με καλύτερη ψυχολογία ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, αφού η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Θρασύβουλου επανέφερε τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των «κυανέρυθρων». Ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για τον Πανιώνιο, αν έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη συνέχεια, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπορεί να βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά απέχει μόλις 3 βαθμούς από την 5η θέση και 4 από τον τέταρτο Αρη, οπότε ένα νικηφόρο σερί ίσως αλλάξει δεδομένα και στόχους για το συγκρότημα του Σταματόπουλου. Απόντες, φυσικά, οι Ρεκόμπα και Χούτος που θα μείνει 2 μήνες εκτός δράσης. Για τον Αστέρα αρκεί μία ματιά στη βαθμολογία για να καταλάβουμε την αναγκαιότητα των βαθμών που έχουν οι Αρκάδες, που αυτή τη στιγμή είναι η... τελευταία ομάδα πριν από την... είσοδο στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Μιλάνο επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής, οι Ζεάν Κάρλος και Καμπούροφ έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η προϊστορία: Προς το τέλος του περσινού πρωταθλήματος έλαβε χώρα η μοναδική έως τώρα συνάντηση των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα και ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει ιδιαίτερα καλές αναμνήσεις από εκείνο το παιχνίδι, αφού έχασε 4-1 από τον Πανιώνιο. Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» είχαν προηγηθεί με 4-0 μόλις στις αρχές της επανάληψης, με δύο γκολ του Λάμπρου Χούτου και από ένα των Κουμουρτζί και Τζιμπούρ.

Το ερωτηματικό: Πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες του Αστέρα, ευρισκόμενοι στην πιο δύσκολη θέση από τότε που ανέβηκαν στη Σούπερ Λίγκα;

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ