Η ρουλέτα στο κόκκινο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.5.08

Στην παράταση κρίθηκε ο φετινός τελικός του Champions League που βρήκε νικήτρια την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Η Μάντσεστερ αποδείχθηκε πιο εύστοχη και νικώντας με 6-5 την Τσέλσι και κατέκτησε το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της. Στη κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε 1-1. Το σκορ άνοιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 26’ και με τη συμπλήρωση των 45’ ο Λάμπαρντ έφερε το ματς στα ίσα. Άτυχοι οι «μπλε», είδαν τη μπάλα να χτυπά δυο φορές στο δοκάρι, ενώ τελείωσαν τον τελικό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντρογκμπά στο 116’. Μοιραίος ο Τέρι, που γλίστρησε και αστόχησε στο πέναλτι που θα χάριζε στην ομάδα του το πρώτο Champions League στην ιστορία της. Ιστορική μέρα για τον Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος ξεπέρασε στις συμμετοχές τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον φτάνοντας τις 759.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Μπράουν (120’ Άντερσον), Εβρά, Κάρικ, Χάργκριβς, Σκόουλς (87’ Γκιγκς), Ρονάλντο, Τέβες, Ρούνεϊ (102’ Νάνι).

Τσέλσι (Γκραντ): Τσεχ, Τέρι, Καρβάλιο, Εσιέν, Άσλεϊ Κόουλ, Μακελελέ (120’ Μπελέτι), Λάμπαρντ, Μπάλακ, Μαλουντά (92’ Καλού), Τζο Κόουλ (99’ Ανελκά), Ντρογκμπά

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ