Νταμπλούχος ο Ολυμπιακός!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.5.08

Η άψογη τακτική του Χοσέ Σεγκούρα και η εμπειρία της ομάδας του Ολυμπιακού από αντίστοιχα παιχνίδια ήταν τα σημεία κλειδιά για την επικράτηση του Ολυμπιακού με 2-0 υπέρ του Άρη.
Οι ερυθρόλευκοι έχωντας ως καλύτερο παίκτη τον Λουτσιάνο Γκαλέτι αντιμετώπισαν το παιχνίδι με την ενθουσιώδη Άρη ως έναν αγώνα του Champions League. Παίζοντας με αρκετή τακτική, περιμένοντας τον αντίπαλο και εκμεταλευόμενος την κλάση ορισμένων ποδοσφαιριστών του σημείωσε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Ο Άρης που είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο σημείο του αγώνα προσπάθησε δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες στην εστία του Ολυμπιακού. Το πρώτο τέρμα των ερυθρολεύκων πέτυχε στο 33΄ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Γκαλέτι έκανε μια εξαιρετική κούρσα από τα δεξιά και εκανε σέντρα ακριβείας που είχε αποδέκτη τον Σέρβο φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στην επανάληψη ήταν η σειρά του Μίχαλ Ζέβλακοφ, ο οποίος σκόραρε επίσης με κεφαλιά στο 53' όταν ο Ολυμπιακός εκτέλεσε κόρνερ με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος βρήκε ξεμαρκάριστο τον Πολωνό αμυντικό του Ολυμπιακού και έγραψε το τελικό 2-0. Στο 78' ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα του, όμως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι στέλνωντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κέλεμεν. Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την φετινή χρονιά ο Ολυμπιακός που κατακτώντας το πρωτάθλήμα, το κύπελλο και το σούπερ καπ. Η επιστροφή των νταμπλούχων για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψη της καινούριας χρονιάς έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου.
Κ.Κ.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Σεγκούρα): Νικοπολίδης, Άντζας, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι (85’ Σίσιτς), Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς (90+1’ Κωνσταντίνου), Μήτρογλου (81’ Πάντος)

ΑΡΗΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Κέλεμεν, Νέτο, Καράμπελας (61’ Φελίπε), Παπαδόπουλος, Ρονάλντο (80’ Ζεντίλ), Γιάχιτς, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Ίβιτς, Χαβίτο (63’ Κάλβο), Κόκε

Τα γκολ του τελικού...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ