Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής Playoff

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.5.08


Με δυο ισοπαλίες τέλειωσαν τα πρώτα PlayOff της Superleague. Ο Παναθηναίκος έχωντας εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική τηγ έξοδο του στα προκριματικά του Champions League ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ όπως και ο αδιάφορος Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης που έκανε μια καλή προπόνηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο ενόψη του τελικού κυπέλου.


Αναλυτικά
ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1
Αήτητος ολοκλήρωσε τους αγώνες του στα Playoff ο Παναθηναϊκο φεύγοντας ισόπαλος από το ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 25 με τον Μάτος ενώ οι κιτρινόμαυροι ισοφάρρησαν στο 52 με τον Ενσαλίβα.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-3
Αν και ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με πολλούς αναπληρωματικούς ωστώσω δεν έφυγε ηττημένος από το Κλεάνθης Βικελίδης. Ο προπονητής του Άρη αν και χρησιμοποίησε το βασικό του σχήμα, έκανε αρκετούς πειραματισμούς ενόψη του Σαββατιάτικου τελικού κυπέλλου. Το σκόρ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Τόνι Κάλβο στο 6' ενώ η απάντηση ήρθε δυο λεπτά αργότερα από τους φιλοξενούμενος με τέρμα του Σιαλμά (8'). Στο 38' ο Καπετάνος έβαλε μπροστά τους κυανέρυθρους ενώ στην αρχή του β' ημιχρόνου ο Ίβιτς (48') ισοφάρησε σε 2-2. Στο 75' ο Αμορόσο με πέναλτι έβαλε και πάλι μπροστά τους κίτρινους όμως στο 82' ο Σιαλμάς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ισοφάρισε το σκορ.

Βαθμολογία playoff
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21
2. ΑΕΚ 16
3. ΑΡΗΣ 7
4. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ