Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής PlayOff

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 5.5.08

Με νίκες συνέχισαν την τρίτη αγωνιστικοί οι δυο πρωτοπόροι της Βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και να διατηρηθεί την πρώτη θέση της βαθμολογίας, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ κατάφερε με τέρμα του Λυμπερόπουλου να νικήσει τον πολύ καλό ΑΡΗ και να παραμείνει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.


Αναλυτικά:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2
Δυο τέρματα του Μανούτσο ήταν ικανά να φέρουν την νίκη στους πράσινους. Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο διεθνής Αφρικανός στο 16, στην συνέχεια δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και ισοφαρήστηκε από τον Τσιμπούρ στο 73'. Ο Μανούτσο εννιά λεπτά αργότερα σκόραρε με κεφαλιά και έφερε ξανά σε πλεονεκτική θέση τους πράσινους.

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 1-0
Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Άρη και να βρίσκεται και πάλι σε πλεονεκτική θέση για το εισιτήριο του Champions League. Σκόρερ του "δικεφάλου" ο Λυμπερόπουλος στο 54 όπου με κεφαλιά νίκησε τον Κέλεμεν. Πολύ καλή η εμφάνιση του Άρη, ο οποίος θα μπορούσε να έχει αξιώσει κάτι περισσότερο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 14
2. ΑΕΚ 14
3. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3
4. ΑΡΗΣ 3

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 7/5
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ