Ούτε μπορούσε...ούτε ήθελε.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.11.10


Την ήττα με 0-3 γνώρισε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός που αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι πράσινοι προσπάθησαν μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα να παίξουν με αντεπιθέσεις αλλά στην συνέχεια παραδόθηκαν στους καταφανέστατα ανώτερους καταλανούς. Το ντεμπούτο του Ζεζουάλδο Φερεϊρα δεν ήταν επιτυχημένο αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κριθεί ο προπονητής στο συγγεκριμένο παιχνίδι. Ο Πορτογάλλος τεχνικός εφάρμοσε μια τακτική 4-4-1-1 αλλά επί της ουσίας οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο ΟΑΚΑ είδαν μια ομάδα όπου στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν πίσω από την σέντρα και παρακολουθούσε το total football των καταλανών που σύμφωνα με την στατιστική άλλαξαν 895 πάσες!
Ελάχιστες ευκαιρίες από την πλευρά των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι εντυπωσίαζαν καθώς εκδήλωναν επιθέσεις με 7 και 8 παίκτες, έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έμειναν στα τρία γκολ με τον σκόρ να μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο αν ο Τζόρβας δεν υπήρχε κάτω από τα δοκάρια της Ελληνικής ομάδας και εάν οι μπλαουγκράνα δεν έβαζαν φρένο στην επιθετική τους δράση μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος.
Οι κατανανοί άνοιξαν το σκορ στο 27' με τον Πέδρο, στο 63' με τον Μέσι ενώ στο 69 ο Πέδρο διπλασίασε τα τέρματα του στο 69' γράφωντας το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (68' Πλεσί), Μαρίνος (46' Δημούτσος), Γκαρσία (65' Πετρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντέζ, Άλβες, Πικέ (72' Αμπιντάλ), Πουγιόλ, Αντριάνο (76' Μάξγουελ), Μαστσεράνο, Τσάβι (72' Κεϊτά), Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο, Βίγια


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ