Ρούμπιν Καζάν-Παναθηναϊκός 0-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.11.10


Ισόπαλοι εκτός έδρας με την Ρούμπιν Καζάν ήρθαν οι πράσινοι αλλά το έργο τους είναι δύσκολο για την συνέχεια του Champions League. Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια παρουσιάστηκε άτολμη επιθετικά και έπαιξε περισσότερο για να μην χάσει παρά να διεκδικήσει την νίκη που θα την έβαζε στο κόλπο της πρόκρισης. O Νιόμπλιας άλλαξε την συνήθη τακτική του και προτίμησε ένα σχήμα 3-4-2-1 με τους Κατσουράνη, Μπουμσόνγκ και Καντέ να είναι η αμυντική τριπλέτα όπου είχε μπροστά, τους Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Σπυρόπουλο, κεντρικά χαφ τους Γκαρσία-Καραγκούνη και μοναδικό προωθημένο τον Σισέ.
Από την πλευρά της η Ρωσική ομάδα έπαιξε με 4-4-2. Μέτριο το θέαμα με λίγες φάσεις, με τους Ρώσους να έχουν την υπεροχή και την Ελληνική ομάδα να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να πετύχει κάποιο γκολ, προτιμώντας να αγωνιστεί δίχως εξτρέμ. Λίγα τα ρίσκα και από τους δυο προπονητές και φυσιολογικά το ματς έληξε ισόπαλο δίχως την επίτευξη τερμάτων.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ (Κουρμπάν Μπερντίγιεφ): Ριζικόφ, Ανσάλντι, Νάβας, Ριαζάντσεφ, Κασάεφ (73' Καραντενίζ), Νομπόα, Καλέσιν, Μποκέτι, Νάτσο, Εντουάρντο (73' Μάρτινς), Κορνιλένκο (85' Μεντβέντεφ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ (58' λ.τ. Μαρίνος), Καντέ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Γκαρσία (70' Γκοβού), Καραγκούνης (80' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τόνι Σαπρόν (Γαλλία)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ