Ημιτελική φάση κυπελλου Ελλάδας

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.3.09

Δυο συναρπαστικές αναμετρήσεις είχαμε στους αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα με συναρπαστική εξέλιξη και η ΑΕΚ τον Πανσεραϊκό, ο οποίος προσπάθησε να κάνει την έκπληξη όμως οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δίκαια έφτασαν στη νίκη.

αναλυτικά:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2
Συναρπαστικό σε εξέλιξη ήταν το ματς στην Τρίπολη. Ο τοπικός Αστέρας εκμεταλεύθηκε την αδράνεια των ερυθρολεύκων και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Φιλόμενο στο 29' ενώ ο ίδιος παίκτης στο 35' νίκησε στον αερα τον Χρήστο Πατσατσόγλου και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ στο 43' με δυνατό σουτ του Ντιόγκο μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρρησαν το ματς στο 73' με κεφαλιά ψαράκι του Ντιόγκο έπειτα από σέντρα του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη στο 84' όταν το σουτ του Ντάρμπισιρ βρήκε στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Αμπάρης απέκρουσε εξ επαφής κεφαλιά του Τοροσίδη.
Κ.Κ

ΑΕΚ-ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ 3-1
Η ΑΕΚ αντιμετώπισε στο βροχερό ΟΑΚΑ τον Πανσεραϊκό τον οποίο νίκησε με σκορ 3-1 παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν την έκπληξη με το γκολ που πέτυχε ο Αουρέλιο στο 24' όμως η συνέχεια άνηκε δικαιωματικά στους γηπεδούχους. Το σκορ άνοιξε ο Τζιμπούρ στο 20' και παρά την γρήγορη ισοφάρριση από τους φιλοξενούμενους η ΑΕΚ πήρε τα ινία του αγώνα και βρέθηκε ξανά μπροστά στο σκορ με τον Μαϊστόροβιτς στο 38', ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Τζιμπούρ στο 40' πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ