Λ(ουφό)λογίες

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.3.09


Σαν επισόδειο των X-Files μου μοιάζει η παραμονή του Βαλβέρδε στον πάγκο του γαύρου τον επόμενο χρόνο. Θα σας βοηθήσω όμως να ξεδιαλύνετε την υπόθεση....





Πριν ξεκινήσω τα του γαύρου όμως, θα αναφερθώ στον Πολυμετοχικό.

Θάλασσα που λέτε τα έκανε ο Τεκ Κάτε με το κυπελλάκι και όλες οι δικαιολογίες περί διαιτησίας στο πρωτάθλημα και περί καλύτερης ομάδας πήγαν στον πάτο. Τι να βγει και να πει δηλαδή ο Ολλανδός; Ότι η δήθεν παράγκα των γαύρων δούλεψε για να αποκλειστεί ο βάζελος από μια ομάδα που δεν ήθελε να προκριθεί; Πλάκα κάνουμε;

Ή μήπως δεν είχαν το απαραίτητο ρόστερ οι πράσινοι για να αποκλείσουν τα δεύτερα του Πανσεραίκου. Ελάτε ρε παιδιά, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Το μόνο που σώζει τον Ολλανδό είναι η ισοπαλία στην Βιγιαρεάλ. Μόνο αυτό. Ο ξιφομάχος φαίνεται να είναι ο μόνος που τον στηρίζει, ο αντιβιωτικός έχει πάψει να ασχολείται προ πολλού, ο Τζίγγερ σφυρίζει αδιάφορα και ο Mr. Daddy δεν τον θεωρεί κατάλληλο.

Εντομεταξύ έχει ξεσπάσει και εμφύλιος στο πράσινο στρατόπεδο. Με την "Πράσινη" του αντιβιωτικού τα έβαλε ο ξιφομάχος υποστηρίζοντας πως υπάρχει προσπάθεια υπονόμευσης της πράσινης εννότητας...Της ποιάς; Επαναλαμβάνω, μόλις ο αντιβιωτικός αντελήφθην ότι ο ρόλος του είναι αυτή του κομπάρσου, μετάνιωσε και το καλοκαιράκι αναλαμβάνει δράση ο υιός!

Πάντως η πράσινη ενότητα θα φανεί με την οριστική απόφαση του ΣτΕ...

Πήγε να τα μπαλώσει ο ξιφομάχος για τις δηλώσεις του που έκανε στον Real FM, αναμένεται και απάντηση από την άλλη πλευρά.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, δεν κινείται φύλλο

κάτι δηλώσεις του Ντούσαν, μάλλον πέρασαν στα ψιλά, όποιος κατάλαβε...κατάλαβε είπε ο ΣερβοΈλληνας τεχνικός.

Το σενάριο πάντος με τον Μπάκο, έχει τεθεί στο περιθώριο...ενώ οι παίκτες που φαίρεται να έχει κλεισμένους η ΑΕΚ όπως π.χ. ο Καράμπελας του Άρη, μάλλον δεν δείχθουν επιστροφή του Τίγρη...

Για τον γαύρο τώρα όπως σας υποσχέθηκα θα αναφερθώ στον Βαλβέρδε περισσότερο

Μυστήριο φαίνεται για πολλούς το τι μέλλει γένεθσε με τον Βάσκο τεχνικό

Αν ρωτούσατε την πιάτσα πριν ένα μήνα, θα σας έλεγε πως υπήρχε έντονη επιθυμία από τον Σωκο να πει το ναι ο Βαλβέρδε. Ο Κόκκαλης θεωρούσε πως η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα με την μεγάλη διαφορά των βαθμών και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στα εντός έδρας παιχνίδια στο Ουέφα, ήταν τα απαραίτητα εχέγγυα για την αξία του Βάσκου.
Έλα μου ντε, που από τότε μεσολάβησε ένα πρόγραμμα γολγοθάς, η ομάδα παρουσίασε αγωνιστική κατάρρευση και ο Βάσκος πιάστηκε αδιάβαστος στο ματς με τους Γάλλους...

και δεν είναι μόνο αυτά, το σημείο κλειδί στην υπόθεση του Βαλβέρδε, δεν είναι άλλο από τον Λέτο.

Ο Αργεντίνος είναι το αγαπημένο παιδί του Κόκκαλη, του έχει μιλήσει ο Σωκράτης πως τον θέλει για νέο αρχηγό της ομάδας. Εκτιμά απεριόριστα το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και ψάχνει τρόπο όχι απλά να τον κρατήσει έναν ακόμη χρόνο, αλλά να τον αγοράσει! Μάλιστα τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχε πρόταση για αγορά ποσοστού των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και εκεί ήταν που οι κόκκινοι του Μερτσενσαϊντ ζήτησαν 12εκάτ. ευρώ και τον Ντιόγκο.

Άσχετα όμως από αυτό, έτσι και ο Λέτο δεν παίξει τουλάχιστον 25 λεπτά σε τρια ακόμα παιχνίδια του γαύρου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα κληθεί να πληρώσει ρήτρα 500.000 ευρώ στους Εγγλέζους. Γι' αυτό τον έχει πιάσει πρεμούρα τον Κόκκαλη, να τον βάλει μέσα στην ομάδα ο Βαλβέρδε.

Ε μου λες ότι δεν έχεις ρόστερ, έ και δεν τον χρησιμοποιείς...σας το λέω να το ξέρετε, έτσι και ο Βαλβέρδε δεν χρησιμοποιήσει μετά τα μέσα Μαρτίου τον Λέτο....θα κουνήσει μαντίλι πρόωρα. Δεν πληρώνει τσάμπα φράγκα ο Σώκος.


Και με τον Βαλβέρδε, τα έχουν βάλει πολλοί διοικητικοί κύκλοι που θέλουν να επηρεάσουν τον πρόεδρο. Μάλιστα ένας εξ αυτών ζήτησε λίστα με υποψήφιους προπονητές! Αφήστε που με μαθηματική ακρίβεια όταν ένας προπονητής λέει πως δεν έχει παίκτες, φεύγει. Βλέπε την πρώτη θητεία του Τάκη Λεμονή, και την δεύτερη του Ντούσαν.

Θέλει δεν θέλει ο Βαλβέρδε, θα υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει τον Λέτο, αφού ο παίκτης δηλώσει μεταμέλεια. Πως όμως να χτίσει τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν με έναν παίκτη που δεν τον θέλει;

Και έτσι και τον κρατήσει, τι θα του πει μετά του Σωκράτη, φέρε μου τον Γιέστε;

Εσείς τι λέτε, πως θα μείνει ο Βαλβέρδε ή όχι; Μήπως ο Σωκράτης εύχεται να τον απαλλάξει ο ίδιος ο Βαλβέρδε από αυτό το διήλλημα;

ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ