Εγκλήματα και τιμωρίες

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.8.08

Αρνητική παρουσία είχαν οι ομάδες μας φέτος στα Ευρωπαίκα γήπεδα. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκο που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί παρά την νίκη του με 1-0 επί της Ανόρθωσης και περιμένει σήμερα τον αντίπαλο του στο κύπελλο Ουέφα. Στους αγώνες για το Ουέφα, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΑΡΗΣ έμειναν νωρίς εκτός από τις ευρωπαίκες διοργανώσεις. Η Ένωση ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην Κύπρο ενώ ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε στην Κροατία με 2-0 από την Σλάβεν Κοπρίβνιτσα.

Αναλυτικά:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΠΡΑΓΑΣ 1-0
Αν και ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η Σπάρτακ Πράγας, ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια απέναντι σε έναν άνευρο Παναθηναϊκο που περισσότερο φύλαγε τα νώτα του παρά δημιουργούσε ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 90 ο Ροντρίγκο Σόουζα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκάμπριελ.
Π.Θ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0
Άργησε να ξυπνήσει ο Ολυμπιακός παρά την ένθερμη παρότρυση των χιλιάδων φιλάθλων του και το μόνο που κατάφερε είναι να σημειώσει ένα τέρμα στο 53 με τον Φερνάντο Μπελούτσι. Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Μπεκιάϊ, ενώ στην επανάληψη είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί και έμειναν έξω από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για πρώτη φορά έπειτα από 11 συνεχόμενες παρουσίες.
Κ.Κ.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 2-2
Η πολύ καλά διαβασμένη Ομόνοια δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία της και με την ισοπαλία που απέσπασε στο ΓΣΠ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ουέφα. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Ντούρο στο 11, ενώ στο 16' ο Μπλάνκο ισοφάρρησε με κεφαλιά. Στο 71 ο Ντούρο διπλασίασε τα τέρματα του με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή για να ισοφαρρίσει η ΑΕΚ στο 89 με σουτ του Παυλή. Όμως η ισοπαλία δεν αρκούσε την ΑΕΚ η οποία στην προηγούμενη αναμέτρηση είχε ηττηθεί με 0-1 στο ΟΑΚΑ.
Κ.Α.

ΣΛΑΒΕΝ ΚΟΠΡΙΒΝΙΤΣΑ-ΑΡΗΣ 2-0
O Άρης αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κύπελλου ΟΥΕΦΑ, αφού έχασε 2-0 από την Σλάβεν Κοπρίβνιτσα. Οι "κιτρινόμαυροι", παρά την ελαφρά υπεροχή στο παιχνίδι, δέχτηκαν δύο γκολ από αμυντικά λάθη, ενώ προς το τέλος του αγώνα δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα γκολ που θα έφερνε την πρόκριση, αλλά στάθηκαν άτυχοι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11 με αυτογκόλ που πέτυχε ο Γκαρσία, ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 64' με τον Βρούτσινα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ