Παράλληλες διαπραγματεύσεις

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.8.08

Ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα έχει αφήσει ο Ολυμπιακός που περιμένει σήμερα την κλήρωση για τον τρίτο γύρο των προκριματικών του Champions League.
Για την περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο, οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν την απόφαση του Βρετανικού δικαστηρίου στο οποίο έχει προσφύγει ο ποδοσφαιριστής και η Λίβερπουλ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μιας και η υπόθεση του Λέτο θα κλείσει θετικά για τον Ολυμπιακό, καθώς είναι περισσότερο θέμα του Ιταλικού δικαστηρίου που εξετάζει υποθέσεις εκδόσεων παράνομων διαβατηρίων και όχι του Βρετανικού. Αν παρ' όλα αυτά υπάρχει αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης ή ο Λέτο καταφέρει να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην Πρέμιερ Λίγκ, τότε οι ερυθρόλευκοι θα εξετάσουν τις εναλλακτικές λύσεις με τις περιπτώσεις των Άαρον Νίγκεθ και Φρέντι Λιούντμπεργκ να βρίσκονται στο προσκήνιο.
Για την θέση του αμυντικού χαφ, φαβορί φαντάζει ο Ντουντού Σεαρέσνε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει και πάλι τους ερυθρόλευκους δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Μοσχοβέζους και επιθυμεί να πάρει μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην Ρωσική ομάδα, ύψους 3εκάτ. ευρώ ενώ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ρώσσοι αξιώνουν ένα ποσό περί τα 8εκάτ. ευρώ, όμως οι ομάδες αναμένεται να συμφωνήσουν στα 4,5εκάτ. ευρώ. Εναλλακτική λύση απότελεί ο Αλμπέδα της Βαλένθια, όμως τόσο το υψηλό κασέ του ποδοσφαιριστή όσο και η απροθυμία του να αφήσει την Ισπανική ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, έχουν θέσει στο περιθώριο την συγγεκριμένη περίπτωση. Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ενδιαφερθεί και για άλλο ποδοσφαιριστή της Βαλένθια, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρρεύσει.
Ωστώσω το "καυτό" θέμα των τελευταίων ημερών, δεν είναι άλλο από την περίπτωση του Ντιόγκο. Οι ερυθρόλευκοι αν και περίμεναν απάντηση από την Πορτουγκέζε, αυτή δεν ήρθε ποτέ, ενώ πληροφορίες από την Βραζιλία αναφέρουν πως η Πορτουγκέζε θέλει κάτι παραπάνω για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Πορτουγκέζε Ντα Λούπα, υπάρχουν τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός μια Ρωσική και μια Ουκρανική ομάδα, η οποία έχει καταθέσει προσφορά 13εκάτ. ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να συνεχίσει ούτε στην Ρωσία ούτε στην Ουκρανία την καριέρα του και φαίνεται να προτιμά την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός όμως για να τον αποκτήσει θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά του κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εναλλακτική λύση φέρεται να είναι ο Γκιλγιέρμε της Κρουζείρο ενώ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ο Ολυμπιακός να ενδιαφερθεί εκ νέου για τον Εντού της Μπέτις.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ