Σκληρό πόκερ με Πορτουγκέζα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.8.08

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Ντιόγκο για τους ερυθρόλευκους. Το απόγευμα της Τετάρτης (σ.σ. βράδυ για την Ελλάδα) ο 21χρόνος σούπερ σταρ της Πορτουγκέζα μαζί με τον μάνατζερ του αλλά και τον άνθρωπο που έχουν εξουσιωδωτήσει οι ερυθρόλευκοι για τις διαπραγματεύσεις με την Βραζιλιάνικη ομάδα, θα έχουν συνάντηση με τους ιθύνοντες της Πορτουγκέζα, ζητώντας μεταγραφή στον Ελληνικό σύλλογο. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει προσφορά 11εκάτ. ευρώ, προσφορά που έχει αποδεχθεί η Πορτουγκέζα, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάνουελ Ντα Λούπα, και στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές.
Σε περίπτωση που μεταγραφή του Ντιόγκο ναυαγήσει, εναλλακτική λύση είναι ο Μπραντάο που θα αποτελέσει παρελθόν από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αρχικά υπήρξε η αίσθηση πως οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν και για τις δύο περιπτώσεις, όμως αμφότεροι οι παίκτες λογαριάζονται οι ξένοι και με την απόκτηση ενός εκ των δυο, θα πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένου στην ομάδα.
Για την θέση του δεύτερου επιθετικού, έχουν διαρρεύσει αρκετά ονόματα όπως του Εντού της Μπέτις που δεν είναι διατεθιμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "Μπετίστας¨, όπως και του Ααρόν Νίγκεθ της Βαλένθια που πέρυσι αγωνίστηκε με τον Ηρακλή. Δεν αποκλείεται βέβαια να εξεταστούν και άλλες περιπτώσεις όμως προτεραιότητα έχει δωθεί στην απόκτηση ενός εκ των Ντιόγκο και Μπραντάο.
Τέλος, μια ακόμα περίπτωση που παρουσιάζει ενδιαφέρων είναι αυτή του Αγκουστίν Πελετιέρι της Λανούς. Ο Αργεντίνος αμυντικός μέσος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να προσφέρουν πέρα από τα χρήματα, τον Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα. Ωστώσω αινιγματικός παρουσιάζεται ο πρόεδρος της Λανούς Ντάνιελ Φους, που ενώ έχει παραδεχθεί το ενδιαφέρων των ερυθρόλευκων ωστώσω πρόσφατα δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καταθέσει πρόταση για τον 26χρόνο ποδοσφαιριστή.
Η υπόθεση απόκτησης ενός αμυντικού μέσου δεν αποτελεί προτεραιότητα των ερυθρόλευκων και η οποια εξέλιξη στην υπόθεση θα γίνει μετά την απόκτηση των επιθετικών.
K.K.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ