Αν και στον Ολυμπιακό προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ του αποκλεισμού από το Champions League, δεν φαίνεται να ξεχνούν την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε επαφές με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Ρέφικ Τζιμπούρ, ο οποίος αρνήθηκε την προσφορά της ΑΕΚ, όμως οι πιθανότητες να αλλάξει φανέλα σε αυτή την μεταγραφική περίοδο σε άλλη Ελληνική ομάδα είναι λίγες καθώς τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζητά υψηλό συμβολαιο όσο και ο πρόεδρος του Πανιωνίου Κ.Τσακίρης δεν είναι διατεθιμένος να τον παραχωρήσει λιγότερο από 3εκάτ. ευρώ. Βέβαια το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του ίσως να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις, κρίνωντας όμως με βάση το πρόσφατο παρελθόν δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία.
Όσον αφορά την άλλη επίλογή του Ολυμπιακού, πληροφορίες αναφέρους πως ο κ. Χρυσικόπουλος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με σύλλογο της Πρέμιερ Λίγκ για έναν ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται είτε για Ισπανό είτε για Βραζιλιάνο με κοινοτικό διαβατήριο.
Ακόμα πηγές από την Ισπανία αναφέρουν πως η Βαλένθια προτίθεται να αφήσει ελεύθερο τον Ανγκούλο, ποδοσφαιρισή για τον οποίον έχει καλή γνώμη ο Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση του έστω την ύστατη στιγμή. Τέλος λόγος γίνεται και για τον 21χρόνο Ρουμάνο της Στεάουα Μπογκτάν Στανκού, για τον οποίο έχουν ακουστεί πως ενδιαφέρονται πέραν του Ολυμπιακού, η Τσέλσι, η Σέλτικ, η Φιορεντίνα και η Φέγιενορντ. Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ