Αποτελέσματα 17ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.1.08

Συνεχίζεται η μάχη για την πρώτη θέση με αμείωτο ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Ατρόμητου, Ο Ολυμπιακός φανερά κουρασμένος από τα δυο ντέρμπι επιβλήθηκε του Όφη και ο Παναθηναϊκος έκανε ανασύνταξη δυνάμεων και κέρδισε τον Εργοτέλη. Βαθμολογικές απώλειες είχαν οι υπόλοιποι διεκδικητές της πρώτης πεντάδας. Ο Άρης αν και προηγήθηκε με δυο τέρματα ήρθε τελικά ισόπαλος με τον Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο μηδέν με την Skoda Ξάνθη. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, σημαντική νίκη πήρε η Βέροια επί της Λάρισας και ο Ηρακλής επί του ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα που σημειώθηκαν αρκετά επισόδεια εκτός αγωνιστικού χώρου ενώ βαθμολογική ανάσα πήρε ο Λεβαδειακός που επιβλήθηκε του Πανιωνίου:

Αναλυτικά:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
Καθώς φαίνεται ο Μοντόγια θέλει με τα τέρματα του να σώσει τον Λεβαδειακό και μέχρι στιγμής μάλλον τα καταφαίρνει. Με τέρμα του Μοντόγια στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πήρε το "τρίποντο" που τον έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κακός ο Πανιώνιος που απείλησε ελάχιστα τον Μπλάζιτς.

ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 2-2
Σε ένα ματς-θρίλερ που έγινε στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'', ο Απόλλων Καλαμαριάς απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον Αρη, με τον Αλμπάν Μπούσι να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Α.Ε.Κ. 0-1
Η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο που ήθελε στην δύσκολη αποστολή που είχε στο Περιστέρι (0-1) και κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με σκόρερ τον Λυμπερόπουλο στο 18ο λεπτό η Ένωση υπερκέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου που έψαχνε απεγνωσμένα βαθμό μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες.

Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
Φανερά κουραμένος ο Ολυμπιακός, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Παγκρήτιο με ένα τέρμα του Λιονέλ Νούνιεζ στο 16ο λεπτό. Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ όμως ήταν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Ο ΟΦΗ είχε ένα πολύ καλό 15λέπτο στην επανάληψη όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα

ΒΕΡΟΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ 1-0
Με το γκολ του (νεαποκτηθέντα) Καμάλ Εντό στο 69', η Βέροια νίκησε με 1-0 τη Λάρισα, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της για παραμονή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώτο σκόρερ Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 44',οι πράσινοι επικράτησαν με το 1-0 των Κρητικών και παρέμειναν στο κυνήγι της κορυφής. Αποδοκιμασίες για "Τζίγγερ", Σέριτς, Παπαδόπουλο και δύο-τριών δημοσιογράφων αλλά και αποθέωση για Σαλπιγγίδη, Γκονζάλες και Ποστίγκα από τους 8.000 οπαδούς του συλλόγου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 0-0
Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ματς του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη. Οι δύο ομάδες απέδωσαν κακό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη το θέαμα βελτιώθηκε με τους δύο αντιπάλους να δημιουργούν επικίνδυνες φάσεις, αλλά και πάλι το ματς κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0
Σε ένα ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες, δύο αποβολές και αρκετή ένταση ο Ηρακλής επικράτησε του ΠΑΟΚ (1-0) με σκόρερ τον Γιάντση στο 13ο λεπτό. Με εννιά τελείωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι καθώς οι Κνολ, Μπαλάφας αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες (73', 79').

Βαθμολογία:
1. ΑΕΚ
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
5. ΑΡΗΣ
6. ΠΑΟΚ
7. ΞΑΝΘΗ
8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
10.ΗΡΑΚΛΗΣ
11.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
12.ΒΕΡΟΙΑ
13.ΛΑΡΙΣΑ
14.ΟΦΗ
15.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
16.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Σκόρερ
1. ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 13
2. ΜΠΛΑΝΚΟ 11
3. ΡΑΝΤΖΙΝΣΚΙ 9
4. ΤΖΙΜΠΟΥΡ 9
5. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 9
6. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 8
7. ΦΙΛΟΜΕΝΟ 7
8. ΜΟΝΤΟΓΙΑ 6
9. ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ 6
10. ΤΖΕΖΑΡΕΚ 5
11. ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ 5



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ