Αποτελέσματα 15ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 7.1.08

Με τον Ολυμπιακό να παίρνει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα έπειτα από την νίκη του στην έδρα του Ηρακλή έκλεισε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκος έφτασε στη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Γ.Καραγκούνης, ενώ η ΑΕΚ έπεσε θύμα του νέου φωνέα των γιγάντων που είναι ο Αστέρας Τρίπολής. Στους υπόλοιπους αγώνες ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Λάρισα σε έναν αγώνα που έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει στον δικέφαλο του Βορρά από το πόστο του μάνατζερ, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και ο ΑΡΗΣ εκτός έδρας επί του ΟΦΗ. Σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Πανιώνιος επί του Ατρόμητου στο περιστέρι, η Ξάνθη επί του Εργοτέλη και η Βέροια επί του Λεβαδειακού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
Ο συνήθης ύποπτος Ντάρκο Κοβάσεβιτς έδρασε για μια ακόμη φορά και μάλιστα εις διπλούν (70, 72') και χάρισε το τρίποντο στον Ολυμπιακό. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Κατσιαμπής στο 59. Επεισοδιακό το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, με τον διαιτητή Λάζαρο Πολατιάν να διακόπτει τρεις φορές τον αγώνα από το 87' (και μετά) και στο 96' να σφυρίζει άρον-άρον τη λήξη της αναμέτρησης, εξαιτίας των χυδαίων υβριστικών συνθημάτων που ακούστηκαν σε βάρος του από τους οπαδούς του "Γηραιού".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1-0
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με πέλαλντι που κέρδισε ο Γιώργος Καραγκούνης στο 92', ήταν αυτός που χάρισε την πρώτη νίκη στους πράσινους για το 2008. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αμυντικό προσανατολισμό ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν εύκολα φάσεις προς την εστία του Απόλλωνα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ 2-1
Σε νέο φωνέα γιγάντων έχει εξελιχθεί η ομάδα της Τρίπολης που κέρδισε την ΑΕΚ με 2-1 στην Τρίπολη. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Φιλομένο στο 49' και Ζεάν Κάρλος 68. Για την ΑΕΚ μείωσε ο Μπλάνκο στο 77.

ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ 1-0 Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τη Λάρισα στην "Τούμπα", στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, σπάζοντας το αήττητο που διατηρούσε η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου εδώ και οκτώ αγωνιστικές. Το τέρμα του δικεφάλου πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΟΦΗ-ΑΡΗΣ 0-1
Με μία σημαντική εκτός έδρας επιτυχία (τέταρτη φετινή) ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας ο Άρης, καθώς επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο "Παγκρήτιο", με τέρμα του Βλάνταν Ίβιτς στο 72 καταφέρνοντας έτσι να "ρεφάρει' για την ήττα που γνώρισε την περασμένη αγωνιστική στο σπίτι του από τον Παναθηναϊκό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-2
Ντεμπούτο με την φανέλα του Πανιωνίου έκανε ο Λάμπρος Χούτος που δεν κατάφερε να σκοράρει. Τα τέρματα για την ομάδα του Έβαντ Λίνεν πέτυχαν οι Σιαλμάς στο 65' και Μαϊστόροβιτς στο 81'.

ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0
Η Ξάνθη έκλεισε με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αφού επικράτησε του Εργοτέλη με 1-0 στα Πηγάδια με ένα ακόμη τέρμα του Ραντζίνσκι(17'). Η ακριτική ομάδα είχε την υπεροχή έναντι της Κρητικής ομάδας, πoυ δεν έδειξε ότι μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ξάνθης.

ΒΕΡΟΙΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-1
Η "βασίλισσα του Βορρά" εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και κατέκτησε ένα πολύτιμο "τρίποντο" κόντρα σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Αλεξίου (24'), Κριβοκάπιτς (45'+1'), Ντε Λάνγκε (56'), ενώ ο Λεβαδειακός είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μοντόγια στο 34'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 34
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 33
3. ΑΕΚ 33
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 28
5. ΑΡΗΣ 25
6. ΠΑΟΚ 23
7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 22
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 21
9. ΞΑΝΘΗ 18
10. ΛΑΡΙΣΑ 15
11.ΗΡΑΚΛΗΣ 15
12.ΒΕΡΟΙΑ 14
13.ΟΦΗ 14
14.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 13
15.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 12
16.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 9

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
1.ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 13
2.ΤΖΙΜΠΟΥΡ 9
3.ΜΠΛΑΝΚΟ 9
4.ΡΑΝΤΖΙΝΣΚΙ 8
5.ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 8
6.ΦΙΛΟΜΕΝΟ 7
7.ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 7
8.ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ 5
9.ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ 5

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ