Ρεπορτάζ Μεταγραφών

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.1.07

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη θα σηματοδοτήσει εξελίξεις για τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι περιπτώσεις Κοιλιάρα και Σπυρόπουλου θα επανεξεταστούν το καλοκαίρι ενώ έχει παγώσει η περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου του ΑΡΗ καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζήτησε "τρελά" λεφτά για την περίπτωση του. Συνεχίζονται από μερίδα του τύπου τα σενάρια για Κλέμπερσον αλλά από τα επίσημα χείλη της ΠΑΕ δηλώνουν άγνοια.
Κ.Κ.

ΑΕΚ
Την απάντηση της Μονακό για τον δανεισμό του Γκονζάλο Βάργκας περιμένουν στην ΑΕΚ. Δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρων της Ένωσης για τους Κέπα Μπλάνκο Γκονζάλες και Κίνιν Φονσέκα. Η πρώτη περίπτωση θεωρείτε εξαιρετικά δύσκολη καθώς ο επιθετικός της Σεβίλλης καλοβλέπει μια μεταγραφή στην Μπορντώ καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως πέρασε τις γιορτές στην πόλη του φωτός ενώ για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες όπως η Γουϊγκαν, Άστον Βίλα, Γκλάντμπαχ. Όσον αφορά τον Μεξικανό Φονσέκα πρόθεση της Μπενφίκα είναι να πουλήσει τον παίκτη και όχι να τον δανείσει σε κάποια ομάδα και δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του.
Κ.Α

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ανοιχτό είναι το μεταγραφικό μέτωπο στους "πράσινους'". Έπειτα από το ναυάγιο της περίπτωσης Αντριάνο της Πόρτο, ο Παναθηναϊκος άλλαξε γραμμή πλεύσης και στοχεύει σε άλλους παίκτες. Πάντα στα υπόψιν ο Σάλβα αλλά αποτελεί εμπόδιο η ηλικία του παίκτη ενώ σύμφωνα με μερίδα του τύπου υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κεπά για τον οποίο ενδιαφέρθηκε πρώτη η ΑΕΚ.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ