Ρεπορτάζ Μεταγραφών

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.1.07


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δύσκολα θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός. Έπειτα από την απόκτηση του Τοροσίδη και του Σίκοφ που δώθηκε δανεικός στην Κέρκυρα οι πρωταθλητές δεν φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά κάποια περίπτωση. Ο νεαρός Λεοζίνιο από εχθές βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δοκιμαστεί. Όσον αφορά την περίπτωση του Ντακόλ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τις αρχές του Γενάρη, αναμένεται σύντομα να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο και στη συνέχεια αναμένεται να δωθεί δανεικός στην Κέρκυρα. Ραντεβού με τον Μιχάλη Καψή αναμένεται να έχει ο Γιώργος Λούβαρης με σκοπό να λυθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ενώ οσον αφορά την περίπτωση του Έρβιν Λέμενς, ο Βέλγος τερματοφύλακας βρίσκεται στην Ολλανδία προκειμένου να δοκιμαστεί από την Βίλεμ. Αν και εφόσον ικανοποιήσει στις δοκιμές αναμένεται να πάρει την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον Σπυρόπουλο του Πανιωνίου. Με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρων της ΑΕΚ αλλά και του Παναθηναϊκου, οι "ερυθρόλευκοι" δεν αποκλείεται να επιδιώξουν εντός της εβδομάδας μια συνάντηση με την διοίκηση του Πανιωνίου ώστε να "κλείσουν" τον ποδοσφαιριστή για το καλοκαίρι.
Κ.Κ.

ΑΕΚ
Φαβορί για την απόκτηση του Μάρκος Μονταϊνι φαντάζει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς δεν υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό της ομάδας και η πρόταση της ΑΕΚ είναι η καλύτερη που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του. Η ΑΕΚ έχει προτείνει μέσω ενός εκ των μάνατζερ του παίκτη τον δανεισμό για έξι μήνες με οψίον αγοράς έναντι 1,5εκάτ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Παντελή Καφέ που έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Ο 28χρόνος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει πρόταση από την Ουντινέζε. Χάνεται η περίπτωση του Μεγιόνγκ Ζε καθώς ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στην Ισπανική "As" τόνισε πως η Ελλάδα δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του και προτιμά να έχει έστω και μικρό χρόνο συμμετοχής στην Λεβάντε με σκοπό να αποδείξει την αξία του.
Κ.Α.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ο Παναθηναϊκος δεν θα εγκαταλείψει αυτή την μεταγραφική περίοδο και Πολωνικά Μ.Μ.Ε. αποκαλύπτουν ενδιαφέρων των "πρασίνων" με τον πρώτο σκόρερ του Πολωνικού πρωταθλήματος Ματούσιακ. Πέραν τις περίπτωσης Ματούσιακ ενδιαφέρων φέρεται να υπάρχει και για τον Βίσνιαρεκ της Αρμένια Μπίλεφελντ. Από την Ελληνική αγορά υπάρχουν υπάρχουν μόνο φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Παντελή Καφέ, οι οποίες διαψεύδονται από κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ ενώ με δεδομένη την επιστροφή Χαραλαμπίδη, υπάρχει μια σκέψη ανταλλαγής του Κύπριου μέσου με τον Σπυρόπουλο του Πανιώνιου.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ