Αποτελέσματα Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.1.07

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 4-1
Τη 15η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη πρωταθλήματος επί του ΟΦΗ σημείωσε η ομάδα του Ολυμπιακού καθώς επικράτησε με 4-1. Αρκετές ευκαιρίες έχασαν οι Κρητικοί και σίγουρα δικαιούνταν περισσότερα γκολ στο ενεργητικό τους.
Τα γκόλ:Τζόρτζεβιτς 30, 41, 90 πεν., Καστίγιο 59 - Ντρούλιτς 48

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ 1-1
Δεν κατάφερε να νικήσει η Ένωση στο Καυτατζόγλειο τον Ηρακλή και πλέον στοχεύει μόνο την νίκη στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να παραμείνουν ακέραιες οι ελπίδες της για το πρωτάθλημα.
Τα γκόλ: 72' Ερέρα-44' Λυμπερόπουλος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ 0-0
Μετά από ένα παιχνίδι που κανείς δεν θα θυμάται για καιρό ο Εργοτέλης και ο ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δύο αντιπάλους καθώς από την μία ο Εργοτέλης παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και φαντάζει ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για υποβιβασμό ενώ ο ΠΑΟΚ παραμένει πέμπτος.

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ 0-1
Δεύτερη σερί νίκη για τον Άρη με τον Κίκε Ερνάντεθ στον πάγκο του. Οι "κίτρινοι" πέρασαν από τη Νεάπολη, κάμπτοντας την αντίσταση του Ιωνικού με 1-0, μπαίνοντας παράλληλα για τα καλά σε ευρωπαϊκή τροχιά.
Τα γκόλ: 67' Γκαρσία

ΞΑΝΘΗ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 0-0
Μέτριο θέαμα παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και το μόνο που πρέπει να κρατάει η Ακριτική ομάδα από το χθεσινό αποτέλεσμα είναι το αήτητο της έδρας της.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 4-2
Η τρίτη απόπειρα για νίκη με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς στην τεχνική ηγεσία, ήταν και η τυχερή για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε της Κέρκυρας με 4-2 και έκανε βήμα παραμονής, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπλέκουν σε περιπέτειες.
Τα γκόλ:18' Λαζανάς, 35' Γελαδάρης, 37' Μερίνο, 76' Λουτσιάνο-40',74' Ντακόλ

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΛΑΡΙΣΑ 1-2
Ματς με συγκλονιστική εξέλιξη (στο δεύτερο ημίχρονό του) πραγματοποιήθηκε στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης"! Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, η Λάρισα επικράτησε του Αιγάλεω με 2-1 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διγκόζη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Τα γκόλ:
Ποπόφ 54', 56' Αλωνεύτης, Διγκόζης 93' (πεν)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0
Άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο και μάλιστα με ρεκόρ, αφού ο Σωτήρης Νίνης έγινε ο δεύτερος νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει στην Α` Εθνική μετά τον Θωμά Μαύρο. Οι "πράσινοι" ισοβαθμούν πλέον στην δεύτερη θέση με την ΑΕΚ με 41 βαθμούς.
Τα γκόλ:
Σαλπιγγίδης 6' , Νίνης 46




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ