Ρεπορτάζ Μεταγραφών

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.1.07

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Περί τα τέλη του μήνα αναμένεται να έρθει στο Ρέντη, 21 χρόνος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που φοίτησε στις Ακαδημίες του Ριβάλντο. Αν και τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά, πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πρόσφατα στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο 24χρόνος Βραζιλιάνος επιθετικός Πελεντιέρ Νταγκομπέρτο της Ατλέτικο Παραναένσε. Ο Νταγκομπέρτο είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων ετών στην Βραζιλία όμως ένας σοβαρός τραυματισμός που είχε πρόπερσι, τον έβγαλε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα. Φέτος έχει επανέλθει κανονικά και πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, έχει άριστη τεχνική κατάρτιση και έφεση στο σκοράρισμα. Θετικές εντυπώσεις άφησε στην τελευταία προπόνηση των "ερυθρολεύκων" ο Γιαχμίρ Χίκα και την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να έχει το πιο σοβαρό τεστ στον αγώνα των "μικρών' με την επαγγελματική ομάδα. Αν ο Τάκης Λεμονής εισηγηθεί την απόκτηση του, τότε θα δωθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα και θα παρακολουθείται η εξέλιξη του.
Κ.Κ.

ΑΕΚ
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της "Ένωσης" βρίσκεται ο Καμερουνέζος επιθετικός Αλμπέρτ Μεγιόνγκ Ζε, μια περίπτωση που δύσκολα θα προχωρήσει καθώς η Λεβάντε δεν φαίνεται να έχει συνενέσει για την απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή. Επαφές με τον 21χρόνο Ιταλό μέσο της Περούτζια, Μίρκο Γουανταλούπι αποκαλύπτει η "Κοριέρε Ντέλο Σπόρτ", ο οποίος δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Αντίθετα ποιό "ζεστή" φαίνεται η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού από την Ακτή Ελεφαντοστού που αγωνίζεται στην Βελγική Ολιμπίκ Σαρλερουά Μοχάμεντ Ενταγιέ, τον οποίο βολιδοσκοπεί η Γάνδη. Στασιμότητα υπάρχει στις περιπτώσεις του Γκαλίτσιου και Γκίκα από την ΑΕΚ. Καθώς φαίνεται ο Ντέμης Νικολαϊδης έμεινε μόνο στις διερευνήτικές επαφές με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη και δεν προχώρησε σε κατάθεση επίσημης πρότασης.
Κ.Α.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Σήμερα αναμένεται η οριστική απάντηση του Σάλβα Μπαγιέστα στον Παναθηναϊκο. Ο 31χρόνος άσος θα έχει σήμερα συνάντηση με την διοίκηση της Μάλαγα και θα ζητήσεις εγγυήσεις για τα οφειλώμενα. Την περίπτωση του 21χρόνου επιθετικού της Λοκομοτίβ Πλόντιβ Κρίστο Ζλατίνσκι εξετάζουν οι "πράσινοι". Εφημερίδες της Βουλγαρίας θεωρούν "κλεισμένη' την μεταγραφή, τίποτα όμως δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την ΠΑΕ. Για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή δραστηριοποιήθηκαν για λόγο του Παναθηναϊκου οι Κρίστο Μπόνεφ και ο Κόλεφ.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ