Ρεπορτάζ Μεταγραφών

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.1.07

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προανέγγειλε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου πως το καλοκαίρι θα γίνουν ουσιαστικές μεταγραφές για ανανέωση του έμψυχου δυναμικού, ο Ολυμπιακός καθώς φαίνεται ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον πρώτο βραζιλιάνο υπό δοκιμή. Ο λόγος γίνεται για τον 21χρόνο μεσοεπιθετικό Λεάντρο Σάλες ντε Σαντάνα ή αλλιώς Λεοζίνιο (1,69) που θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και εφόσον πείσει στις δοκιμές που θα κάνει στο Ρέντη θα αποκτηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Λούβαρης θα ταξιδέψει σήμερα με προορισμό τα Σκόπια για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Βάντσε Σίκοφ. Συγγεκριμένα θα μεταφέρει τα έγγραφα που δεσμεύουν τον Ολυμπιακό να πληρώσει μέσω της Πομπέντα, της ομάδας στην οποία αγωνίζεται τώρα ο νεαρός Σκοπιανός, τα χρήματα που θα επιδικάσει η FIFA στην Ξάνθη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σίκοφ θα παραχωρηθεί δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες στην Κέρκυρα. Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν πως εκτός από τον Λεοζίνιο, αναμένεται να δοκιμαστούν άλλοι τρεις Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, ένας που αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ, ένας αμυντικός μέσος καθώς και ένας αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός.
Κ.Κ.


ΑΕΚ
Πρόταση στην Λεβάντε για τον δανεισμό του Μεγιόνγκ Ζε με οψιόν αγοράς 1εκάτ. ευρώ κατέθεσε η ΑΕΚ στην Ισπανική ομάδα. Η περίπτωση του 26χρόνου επιθετικού συναντά σοβαρό εμπόδιο έπειτα από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Λεβάντε καθώς ο νέος τεχνικός Άμπελ Ρίσιο θα θελήσει να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και δύσκολα θα πεισθεί να παραχωρηθεί άμεσα δανεικός ποδοσφαιριστής σε άλλο σωματείο. Το θετικό στοιχείο στην υπόθεση του Μεγιόνγκ είναι πως η Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ που φερώταν να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή απέκτησε άλλον επιθετικό και απέσυρε την πρόταση της. Δυσκολεύει και η περίπτωση του 21χρόνου Μονταϊνι καθώς ο νέος τεχνικός της Μπόκα Μίχελ Άνχελ Ρούσο, φαίνεται να τον προορίζει για την βασική ενδεκάδα. Διαψεύδει τις φήμες η επίσημη ΑΕΚ που θέλει να έχει κάνει κρούση στο Αιγάλεω για την απόκτηση του Ανέστη Αγρίτη και του Χρήστου Μουστογιάννη, ενώ τα ίδια φαίνεται να ισχύουν και στην περίτπωση του τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Μανώλη Σηφάκη.
Κ.Α

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ελάχιστες πλέον πιθανότητες συγγεντρώνει η απόκτηση του Σάβα Μπαγιέστα καθώς δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση. Οι "πράσινοι" είχαν ενημερώσει τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και τον ίδιο τον παίκτη, πως θα τηρήσουν στάση αναμονής έως την Δευτέρα. Κάποια εξέλιξη δεν υπήρξε μέχρι εχθές αργά το βράδυ καθώς ο πρόεδρος της Μάλαγα ήταν άρρωστος και δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη αλλά οι πληροφορίες συγλίνουν πως δύσκολα θα προχωρήσει αυτή η υπόθεση και ο Παναθηναϊκος δεν προτίθεται να αλλάξει το μεταγραφικό του πλάνο.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ