Θέλει νίκη επί της Άρσεναλ ο Βαλβέρδε.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.12.11

Την Άρσεναλ υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός στον τελευταίο αγώνα για την φάση των ομίλων του Champions League. Σε περίπτωση νίκης οι ερυθρόλευκοι έχουν αρκετές ελπίδες για να προκριθούν στην φάση των 16, όμως η πρόκριση τους εξαρτάται και από το αποτέλεσμα του αγώνα της Ντόρτμουντ με την Άρσεναλ. Σε κάθε περίπτωση όλες οι ομάδες, πλην φυσικά της Αγγλικής που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της διεκδικούν την δεύτερη θέση του ομίλου.
Από πλευράς της Αγγλικής ομάδας, ο Αρσέν Βενγκέρ μετράει εννέα απουσίες ποδοσφαιριστών, καθώς προτίμησε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς ενόψη των υποχρεώσεων που έχουν οι "κανονιέρηδες" στην Πρέμιερ Λίγκ. Όπως δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός, η ομάδα του στοχεύει στην νίκη και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-2-3-1.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Φαμπιάνκσι, την τετράδα της άμυνας θα απαρτίζουν οι Γιέναρις, Τζουρού, Σκιλασί, Μικέλ. Δίδυμο στα χαφ αναμένεται να είναι οι Φρίμπονγκ και Κοκλάν, ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Τσάμπερλεν, Μπεναγιούν, Αρσάβιν με προωθημένο τον Σαμάκ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Ροζίτσκι, Πάρκ, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Ίστμοντ, Μανόν, Οζιακούπ, Σάντος και Βερμάλεν.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετρά επίσης αρκετές απουσίες και αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάλαζ Μέγκερι με αμυντική τετράδα τους Βασίλη Τοροσίδη, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ιβάν Μαρκάνο. Στο κέντρο θα υπάρχει η τριπλέτα των Ορμπαϊθ, Μανιάτη, Μοντεστό όπου θα έχουν μπροστά τους τους Χοσέ Χολέμπας στα αριστερά, Κέβιν Μιραλάς στην δεξιά πλευρά και προωθημένο τον Ράφικ Τζιμπούρ. Την αποστολή των ερυθρολεύκων συμπληρώνουν οι Φράνκο Κονστάνσο, Τάσος Παπάζογλου, Νταβίντ Φουστέρ, Γιάννης Ποτουρίδης, Τζαμέλ Αμπντούν, Γιάννης Φετφατζίδης και Μάρκο Πάντελιτς.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Μαλένκο, που θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Φέρμιν, Ιμπάνεθ και Χέσους Γκουανταμούρο, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Ισπανός Μιγκέλ Λάσα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Mega.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ