Τότεναμ - ΠΑΟΚ 1-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.12.11

Μια από τις σημαντικότερες εκτός έδρας νίκες στην ιστορία του πέτυχε εχθές ο ΠΑΟΚ που νίκησε με 2-1 την Τότεναμ στο Ουαϊτ Χάρτ Λέϊν. Ο δικέφαλος του Βορρά με αυτή την νίκη προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην φάση των 32 του Europa League. Η Ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ για την Τότεναμ ήρθε στο 38' έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μόντριτς. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν μια άδικη απόφαση εις βάρος της Ελληνικής ομάδας διότι το πέναλτι καταλλογίστηκε σε χέρι του Σταφυλλίδη, ο οποίος αποβλήθηκε, όμως ήταν καθαρά ακούσιο. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά ψυχομένος και παρά την πίεση που άσκησαν οι "πετεινοί" κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να πετύχει μια ιστορική νίκη, η οποία του χάρισε την πρόκριση.

Σκόρερ:
Μόντριτς (38'-πέναλτι) --- Σαλπιγγίδης (6'), Αθανασιάδης (13')
Κίτρινες: Αθανασιάδης
Κόκκινες: Σταφυλίδης (38'-απευθείας)
Δοκάρια:-----
Διαιτητής:
Νιχάους (Ολλανδία)

Τότεναμ (Ρέντναπ): Γκόμες, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Ρόουζ (63' Μπέιλ), Λένον, Μόντριτς, Ντεφό, Λίβερμορ, Κέιν (72' Φαλκέ), Πίναρ (67' Γουόλκερ)

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας (81' λ.τ. Τσιρίλο), Έτο, Γκαρσία, Λάζαρ (83' Αρίας), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (62' Σνάουτσερ), Αθανασιάδης


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ