Βόμβα Μακούν στον Ολυμπιακό!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.8.11

Πολύ κοντά στην απόκτηση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι καθώς βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Άστον Βίλα για την απόκτηση του διεθνούς Καμερουνέζου αμ. χαφ Ζαν Μακούν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή του οποίου οι καθαρές απολαβές φτάνουν το 1εκάτ. ευρώ και αυτό που θα πρέπει να διευθετηθεί είναι η ρήτρα αγοράς με την Ελληνική ομάδα να θέλει ένα ποσό γύρω στα 3εκάτ και τους Βρετανούς να θέλουν 5-6εκάτ. Έστω και δύσκολα όμως αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή, με την πιθανότητα να μην μπει καν ρήτρα αγοράς έτσι ώστε να υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση των ομάδων στα μέσα της σεζόν και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο ο διεθνής Καμερουνέζος να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαι του με τον Ολυμπιακό.



Στο πλάνο των ερυθρολεύκων υπάρχει η απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού μέσου στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Μοίσες Ουρτάδο. Περισσότερες πιθανότητες συγγεντρώνει η περίπτωση του Πάμπλο Ορμπαϊθ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα της Μπιλμπάο, ενώ πάντα υπάρχει υπόψιν ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Τάτος και Εστράδα
Χθεσινές πληροφορίες ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του διεθνούς μέσου Ανδρέα Τάτου. Ο παίκτης αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα του περιστερίου τους επόμενους έξι μήνες-ενδεχομένος και ολόκληρη την σεζόν και στην συνέχεια να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.
Σε ότι αφορά τον Εστράδα, ο διευνής Χιλιανός που αγωνίζεται στην Μονπελιέ είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους με την Γαλλική ομάδα να αξιώνει περίπου 3εκάτ. ευρώ για να τον παραχωρήσει ενώ δεν προτίθεται να δώσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή. Σε κάθε περίπτωση ο Εστράδα θεωρείται εναλλακτική λύση στην περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Μακούν και η συνήπαρξη των δυο δεν συγγεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Επιθετικός
Την απόκτηση ενός επιθετικού ο οποίος θα πλαισιώνει τους Μιραλάς, Τζιμπούρ και Πάντελιτς ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η περίπτωση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι που ακούστηκε τελευταία συγγεντρώνει λίγες πιθανότητες καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση και αναμένεται να δοκιμαστεί από την Δυναμό Δρέσδης. Οι ερυθρόλευκοι θα κλείσουν πρώτα την υπόθεση των κεντρικών χαφ και μετά θα ασχοληθούν με την περίπτωση του επιθετικού.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ