Θέλει Ιακουϊντα κλείνει Αμπντούν και χαφ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.8.11

Ο Βιτσένσο Ιακουϊντα είναι ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των ερυθρολεύκων. Στην χθεσινή συνάντηση που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισαν πως είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού που θα κάνει την διαφορά αρκεί να υπάρχει πρόσφορο έδαφος σε ότι αφορά τα οικονομικά για την απόκτηση του. Ο Βιτσένσο Ιακουϊντα αποτελεί εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να δωθεί απάντηση από την Γιουβέντους η οποία τον παραχωρεί υπό την μορφή δανεισμού. Αγκάθι σε αυτή την περίπτωση φαίνονται να είναι οι απολαβές του 31χρόνου επιθετικού ο οποίος αμείβεται με 3εκάτ. Ευρώ και δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να θέσουν ως προυπόθεση για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή πληρώνοντας το 50% των αποδοχών του Ιακουίντα.

Σε ότι αφορά τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο 25χρόνος Γαλλοαλγερινός μέσος βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Αθήνα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και σύντομα θα ανακοινωθεί.

Στο θέμα του χαφ τα πράγματα ξεκαθάρισαν λίγο έως πολύ έπειτα από την χθεσινή συνάντηση του προέδρου και του προπονητή. Οι περιπτώσεις των Μακούν και Εστράδα φαίνεται να μπαίνουν στο συρτάρι καθώς τόσο ο Γκανέζος μέσος όσο και ο Χιλιανός δεν παραχωρούνται δανεικοί αλλά μόνο πωλούνται. Η Άστον Βίλα αξιώνει περί τα 5εκάτ. Ευρώ ενώ η Μονπελία θέλει 3εκάτ. Ευρώ ποσά τα οποία θεωρούνται απαγορευτικά. Η εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ο Πάμπλο Ορμπαϊθ καθώς φαίνεται να ταιριάζει στο πλάνο του προπονητή, ενώ πρόκειται και για μια περίπτωση που δεν θα κοστίσει πολλά στους ερυθρόλευκους, ενώ πάντα στα υπόψιν υπάρχει και ο Αλέξανδρος Τζιόλης όπου δημοσιεύματα από την Ιταλία τον θέλουν να παραχωρείται δανεικός από την Σιένα και να ανακοινώνεται σύντομα, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται να εξεταστούν και άλλα ονόματα για την συγγεκριμένη θέση όπως αυτό του 22χρόνου Γκουλάν της Φιορεντίνα ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Πάντελιτς, Φείσα, Κάται και Γκρμπιτς.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ