Το φλερτ με Γκαργκάνο και οι εναλλακτικές

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.8.11

Ο Βάλτερ Γκαργκάνο είναι ο υπ' αριθμόν ένας στόχος των ερυθρολεύκων για την θέση του αμ. χαφ. Ο διεθνής Ουρουγουάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ιταλική Νάπολι αποτελεί εξαιρετική περίπτωση και ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του. Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του Γκαργκάνο φτάνει το 1.1εκάτ. ευρώ ενώ η Νάπολι αξιώνει περί τις 400.000ευρώ για το ενοίκιο. Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο έχουν προτείνει είτε να καλύψουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή δίχως να δώσουν χρήματα στην Ιταλική ομάδα, είτε να πληρώσουν περί τις 700.000 ευρώ, να δώσουν χρήματα στην Νάπολι η οποία θα πρέπει να καλύψει το υπόλοιπο του συμβολαίου.
Οι εναλλακτικές περιπτώσεις είναι αρκετές, όμως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να έχουν αποφασίσει μέσα στις επόμενες μέρες για να προχωρήσουν σε κάποια υπόθεση.
Υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις όπως αυτή του Χασάν Γιεμπτά ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπενφίκα και δήλωσε ενδιαφέρον για να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους, τελευταία επανήλθε στο προσκήνιο ο Μουντάρι ο οποίος παραχωρείται από την Ίντερ όμως το κασέ του είναι αρκετά υψηλό. Πρόσφατα προτάθηκε ο Ντιέγκο Πέρεζ για τον οποίο υπήρχε ενδιαφέρον πέρυσι, ο Μαχαμαντού Ντιαρά συγγεντρώνει λίγες πιθανότητες τόσο γιατί έχει υψηλό κασέ, όσο και γιατί υπάρχουν αμφιβολίες για τους τραυματισμούς του. Πάντα υπάρχει στο προσκήνιο ο Πάουλο Ασουνσάο ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την Αθλέτικο Μαδρίτης, ενώ ο Τισσόνε ο οποίος παρουσιάζονταν ως φαβορί την προηγούμενη εβδομάδα συγγεντρώνει πλέον λίγες πιθανότητες. Ακόμα υπάρχουν τα ονόματα των Ρομαρί, Φρίτσλερ και Καμπορέ ενώ πάντα στα υπόψν βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης με τους ερυθρόλευκους να έχουν διαμυνήσει στον ποδοσφαιριστή πως δεν πρόκειται να ανεβάσουν την προσφορά τους η οποία φτάνει τις 400χιλ. ευρώ το χρόνο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ