Προχωράει του Τισσόνε (video)

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.8.11



Ο 25 χρόνος Αργεντίνος με Ιταλικό διαβατήριο, Φερνάντο Τισσόνε θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος διακρίνεται περισσότερο για τις δημιουργικές παρά για τις ανασταλτικές του ικανότητες, ενώ μπορεί και να βοηθήσει στην επίθεση της ομάδας. Στην Ιταλία βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια και μέχρι τώρα μετράει 150 συμμετοχές στο καμπιονάτο με τις Ουντινέζε, Αταλάντα και Σαμπτόρια. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή δανεικό με οψιόν αγοράς και σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος δανεισμού ανέρχεται στις 500χιλ. ευρώ ενώ στα ίδια επίπεδα είναι και οι ετήσιες αμοιβές του ποδοσφαιριστή. Η υπόθεση φαίνεται να προχωράει άμεσα και απομένει το τελικό οκ του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.



Πέραν του Τισσόνε ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη η οποία θα προχωρήσει μόνο στην περίπτωση που λυθεί το συμβόλαιο του Μοϊσες Ουρτάδο ή παραχωρηθεί δανεικός ο Καταλανός μέσος που απαγοήτευσε με τις εμφανίσεις του στα φιλικά προετοιμασίας. Ενώ πάντα στα υπόψιν υπάρχει και η περίπτωση του Ανδρέα Τάτου του Ατρομήτου.
Τέλος σε ότι αφορά την περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ, υπάρχει ανεπίσημο ενδιαφέρον από την Λιλ, η οποία προσφέρει στους ερυθρόλευκους περίπου 2εκάτ. ευρώ και στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο 600χιλ. και εφόσον παραχωρηθεί ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αναζητήσει ένα σέντερ φορ στα πρότυπα που έχει θέσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ