Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
(Κυριακή 1/3, 18:30)

Το ματς: Ξέρουμε όλοι τι λένε συνήθως για αυτά τα παιχνίδια. Το γόητρο μετράει πιο πολύ κ.τ.λ. Ε, για αυτό θα παίξουν πιο πολύ οι 22 ποδοσφαιριστές στο Καραϊσκάκη αφού το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μικρό παρά την ήττα του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική. Οι 11 βαθμοί που χωρίζουν τους «ερυθρόλευκους»από τους «πράσινους» είναι πολλοί και οι δύο ομάδες έχουν άλλους στόχους από το παιχνίδι του Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός, ανάμεσα στα άλλα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε τρεις συνεχόμενες ήττες (από Σεντ Ετιέν και Εργοτέλη) και φυσικά το μόνο που δεν επιθυμούν είναι να δουν αυτό το σερί να διευρύνεται. Παράλληλα, θέλουν να αποδείξουν το... δίκαιο της διαφοράς που τους χωρίζει από τους «πράσινους» στη βαθμολογία και αυτόεπιτυγχάνεται μόνο μέσω μιας νίκης, αλλά και να αντιστρέψουν το κλίμα και τις εντυπώσεις από τις μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός από ψυχολογία πάει καλά. Το 1-1 στο «Ελ Μαδριγάλ» έφερε ενθουσιασμό και τώρα καλείται να κερδίσει τις εντυπώσεις και εντός Ελληνικών συνόρων. Κακά τα ψέματα, μία νίκη σε ανάλογο ντέρμπι μπορεί να «θάψει» προβλήματα και κακές εμφανίσεις του παρελθόντος, αλλά και μία ήττα να «διαγράψει» επιτυχίες που προηγήθηκαν. Στον Ολυμπιακό η... αγωνία εξακολουθεί να ακούει στο όνομα του Λουτσιάνο Γκαλέτι, που λογικά όμως θα δώσει το παρών σε αντίθεση με τους Μπελούτσι, Στολτίδη και Ντομί, ενώ και ο Ντουντού αναμένεται να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τη Σεντε Ετιέν στη Γαλλία. Ο Μάντζιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη και την Παρασκευή αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί, στο... σίγουρο απουσιολόγιο είναι τα ονόματα των Μάτος και Λεοντίου.

Η προϊστορία: Μακρά, με δεκάδες ντέρμπι, αμέτρητες συγκινήσεις και... αναμνήσεις. Όσον αφορά όμως στους «ψυχρούς» αριθμούς, «δείχνει» τα εξής: 21 νίκες για τον Ολυμπιακό, 17 ισοπαλίες και 11 νίκες του Παναθηναϊκού, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται και στα τέρματα με 63-49. Το πρώτο παιχνίδι στα πλαίσια της Α Εθνικής στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον Παναθηναϊκό. Έλαβε χώρα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 1959-60, οι «πράσινοι» πήραν το ματς και μαζί το πρωτάθλημα που διεκδικούσαν με την ΑΕΚ ενώ και η νίκη τους με 1-4 παραμένει έως τώρα η μεγαλύτερη εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού (ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει ξανά 1-4 τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» τυπικά γηπεδούχους στην κοινή τους έδρα το ΟΑΚΑ, το 1987-88).Ο Ολυμπιακός «απάντησε» με το 4-0 του 1966-67 που αποτελεί τη δική του μεγαλύτερη νίκη, σε μία χρονική περίοδο, στα μέσα της δεκαετίας του 60, όπου πέτυχε το καλύτερο σερί νικών του επί των «πράσινων» εντός έδρας, φτάνοντας τις 4 σερί νίκες. Μιλάμε για ντέρμπι, οπότε τα σερί δεν είναι μεγάλα, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τον Παναθηναϊκό που μόνο στη διετία 1969-71 κατάφερε να πάρει δύο συνεχόμενες νίκες στο «άντρο» του μεγάλου του αντιπάλου. Τα τελευταία τρία χρόνια τα αποτελέσματα είναι ισορροπημένα, με μία νίκη για κάθε ομάδα και μία ισοπαλία.

Το ερωτηματικό: Ποιος θα... βγάλει την κούραση πιο νωρίς από τα μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά παιχνίδια;

Τι έγινε στον πρώτο γύρο: Κακό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και τελικό αποτέλεσμα 0-0 σε μία αναμέτρηση με λίγες φάσεις.

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το χθεσινό παιχνίδι με την Σέντ Ετιέν ο Ολυμπιακός και έτσι γνώρισε την ήττα με 2-1 για τους 32 του κυπέλλου Ουέφα. Οι ερυθρόλευκοι αν και ήταν πιο προσεκτικοί σε σχέση με το πρώτο ματς, δέχθηκαν δυο απίστευτα γκολ από τους Γάλλους έξω από την μεγάλη περιοχή και υποχρεώθηκαν σε μια ακόμη ήττα.
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ξεκίνησε το παιχνίδι αρκετά συντηριτικά και καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν ρίσκαρε να βγει στην επίθεση. Αν και υπήρχε περισσότερη πίεση στην μεσαία γραμμή σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προυποθέσεις για δημιουργία παιχνιδιού καθώς οι γηπεδούχοι έκλειναν τους χώρους και κατάφεραν να πετύχουν πρώτοι γκολ στο τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Παγέ έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ έξω και αριστερά από την μεγάλη περιογή και κρέμασε τον Νικοπολίδη.
Στηγ επανάληψη ο Βαλβέρδε αποφάσει να ρισκάρει περισσότερο περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ντάρμπισιρ αντί του Τοροσίδη, όμως παρά το φιλότιμο παιχνίδι του Άγγλου, δεν υπήρχε η ανάλογη προσπάθεια από την μεσαία γραμμή και δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι σημαντικό. Η Γαλλική ομάδα συνέχισε την ίδια τακτική στο δεύτερο ημίχρονο
και στο 57' ο Ιλάν πέτυχε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το δεύτερο γκολ της Σεντ Ετιέν.
Κάπου εκεί τελειώσαν οι όποιες προσπάθειες των φιλουξενομένων για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ με τον ίδιο τρόπο που δέχθηκαν τα δυο πρώτα, όταν στο 75' ο Όσκαρ Γκονζάλες με δυνατό σουτ νίκησε τον Ζανό και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Κ.Κ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (Αλέν Περέν): Ζανό, Νταμπό, Σαλ, Βαρό (82' Σοζέ), Ταυλαρίδης, Μιραλάς, Ματουιντί (73' Μπεναλουάν), Ντερνίς, Παγέ (62' Ζιλιοτί), Μασάδο, Ιλάν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Πατσατζόγλου, Ντουντού (76' Μενδρινός), Λέτο, Τοροσίδης (46' Ντάρμπισαϊρ), Όσκαρ, Ντιόγο (65' Μήτρογλου)

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε:
"Η Σεντ Ετιέν πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση. Είχε δύο καλά πρώτα ημίχρονα, τόσο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όσο και εδώ. Η ομάδα μου είχε καρδιά, γιατί μετά το 2-0 δεν τα παράτησε και πάλεψε για κάτι καλύτερο. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από την Ευρώπη. Πρέπει να έχεις μία ομάδα με πιο πολλές λύσεις προκειμένου να μπορέσει ανταποκριθεί, αλλά και να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος".

Με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς αντιμετώπισε στο Μαδριγάλ την Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός ενόψη της φάσης των 16 του Champions League. Οι πράσινοι παρουσίασαν ένα συμπαγές σύνολο και πήραν δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η ομάδα τον Τεν Κάτε έχωντας ως κορυφαίους τους Σιμάο, Σαριέγκι, Βύντρα και τον γκολκίπερ Γκαλίνοβιτς και με γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Καραγκούνης έχουν το πλεονέκτημα για την Ρεβάνς. Τα "υποβρύχια" παρά την γηπεδική υπεροχή, τα 20 σουτ και την συντριπτική κατοχή της μπάλας κατάφεραν να ισοφαρρήσουν σε 1-1 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρόσσι.
Ο Ολλανδός τεχνικός παρέταξε σύστημα 3-4-2-1 με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά όπου κατάφεραν να βρουν κενούς χώρους στην αντίπαλη περιοχή όμως ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ήταν σε εξαιρετική μέρα και κατάφερε να αποσοβήσει όλους τους κινδύνους προς την εστία του. Στην συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν να περάσουν στην αντεπίθεση, μάλιστα στο 32' της αναμέντρησης ο Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ και ο τερματοφύλακας της Βιγιαρεάλ όπως φάνηκε στην επανάληψη της φάσης, έπιασε την μπάλα μέσα από τη γραμμή.
Από το σημείο εκείνο και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδωση τους κάτι που συνεχίστηκε και στην επανάληψη όπου το πρέσσινγκ ήταν ασταμάτητο όμως οι προσπάθειες των υποβρυχίων δεν βρήκαν στόχο. Αντίθετα οι πράσινοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Καραγκούνη στο 59' ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ.
Οι επιθέσεις των γηπεδούχων εντάθηκαν περισσότερο έπειτα από το γκολ που πέτυχαν οι πράσινοι και έτσι στο 67' ο Βαβζίβνιακ ανέτρεψε στην μεγάλη περιοχή τον Ρομπέρτ Πιρές και το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα ο Ρόσσι. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σημειώσουν ένα δεύτερο τέρμα και αναπτύσσονταν κυρίως από τα άκρα, οι σέντρες τους όμως δεν απείλησαν τους πράσινους που πήραν μια πολύτιμη ισοπαλία εν όψει της ρεβάνς.
Π.Θ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Εμάνουελ Πελεγκρίνι): Ντιέγκο Λόπεθ, Γκοτίν, Εγκούρεν (61' Πιρές), Καθόρλα, Ιμπαγάσα (71' Κάνι), Γιορέντε (61' Νιχάτ), Άνχελ, Σένα, Φουέντες, Μπρούνο, Ρόσι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον, Σαριέγκι, Γκούμας (46' Γκάμπριελ), Βαβζίνιακ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης (84' Σαλπιγγίδης), Σπυρόπουλος, Μάντζιος (90+3' Ρουκάβινα)

Την δεύτερη εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον Εργοτέλη έπειτα από το ματς με τον Άρη στο Χαριλάου στο ματς της 7ης αγωνιστικής. Με νίκες συνέχισαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου και του Ηρακλή αντίστοιχα. Με το διπλό απέδραση η ΑΕΚ από την Τρίπολη όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Αστέρα, ενώ σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Πανσεραϊκός επί του Λεβαδειακού και ο Πανθρακικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση επί του Θρασύβουλου. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν για την πρόκριση στα play off Λάρισα και Άρης έπειτα από την ισοπαλία στο Αλκαζάρ ενώ ισόπαλοι ήρθαν στα πηγάδια η Ξάνθη με τον ΟΦΗ.

αναλυτικά:
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0 Σημαντική νίκη για την παραμονή τους στην κατηγορία πέτυχαν οι γηπεδούχοι που έβαλαν σε περιπέτειες τους φιλοξενούμενους οι οποίοι απέχουν έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μιλένκοβιτς στο 66ο λεπτό.

Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
Μεγάλος νικητής ο ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν την νίκη με σκόρερ τον Κοντρέρας στο 79'.

SKODA ΑΝΘΗ - Ο.Φ.Η. 0-0
Αν και ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη από τον ΟΦΗ, ο οποίος πρέπει να είναι ευχαριστημένος από τον κερδισμένο βαθμό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1
Δίχως να φορτσάρουν ιδιαίτερα ενόψη της κρίσημης αναμέτρησης με την Βιγιαρεάλ, οι πράσινοι πήραν την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ των Σαλπιγγίδη (66') και
Πετρόπουλου (77'), ενώ για τους φιλοξενούμενος το σκορ μείωσε ο Εστογιανόφ στο 92'.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - Α.Ε.Κ. 0-1 Παρά το δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων, τις επελάσεις του Ζαϊρί από την αριστερή πλευρά, ο Αστέρας δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ που απέδρασε με τους τρεις βαθμούς χάρις στο γκολ του Μαϊστόροβιτς στο 86'.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
Στα δύσκολα τα καταφέρνει καλύτερα ο Εργοτέλης και χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κουτσιανικούλης στο 22' η τοπική ομάδα πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο και προβλημάτισε τους φιλοξενούμενους που παρουσιάστηκαν με αρκετές απουσίες.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-2
Την παραμονή του σιγούρεψε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με αυτό το διπλό στην Φυλή ο Πανθρακικός, ενώ οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν σε άλλη μια εντός έδρας ήττα. Τα τέρματα πέτυχαν οι Ριέρα στο 77 με πέναλτι και Ντιαλό στο 86.

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ 1-1
Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής στο Αλκαζάρ με τους γηπεδούχους να δέχονται ένα ακόμη τέρμα στα τελευταία λεπτά. Ανοικτή η πρόκριση στα play off και για τις δυο ομάδες. Τα γκολ πέτυχαν οι Ζουράφκσι στο 77'΄με πέναλτι και Κόκε στο 88 επίσης με πέναλτι.

βαθμολογία:
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 57
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 46
3. Π.Α.Ο.Κ. 46
4. Α.Ε.Κ. 41
5. ΛΑΡΙΣΑ 35
6. ΑΡΗΣ 32
7. SKODA ΞΑΝΘΗ 29
8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 29
9. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 28
10. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 27
11. ΗΡΑΚΛΗΣ 26
12. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 25
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 22
14. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 21
15. Ο.Φ.Η 19
16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 13


σκόρερ:

1. Γκαλέτι 12
2. Μπλάνκο 9
3. Λεονάρτο 8
4. Εντογιέ 7
5. Πόποβιτς 7
6. Μουσλίμοβιτς 7
7. Φιλόμενο 7
8. Σέζαρεκ 7
9. Ογκουνσότο 6
10.Ζουράφσκι 6
11. Πάρα Φακούντο 6
12. Κουμορτζί 6
13. Πετρόπουλος 6
14. Σαλπιγγίδης 6
15. Ντόγκο 6

επόμενη αγωνιστική:
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 Alpha
Α.Ε.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 19:00 NOVA
ΑΡΗΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 19:00 ΝΕΤ
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 15:00
Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 15:00
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 16:45 NOVA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 18:30 ΝΕΤ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:00 NOVA

Λάρισα-Αρης

(Κυριακή 22/2, 16:45)

Το ματς: Η μεγαλύτερη «μάχη» των πλέι-οφ έφτασε. Λάρισα εναντίον Αρη στο Αλκαζάρ, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την 5η θέση και τους Λαρισαίους να προπορεύονται αυτή τη στιγμή κατά τριών βαθμών των «κίτρινων». Παιχνίδι «όλα ή τίποτα» για τον Αρη, που με ήττα ουσιαστικά αποχαιρετάει σε μεγάλο βαθμό το όνειρο της Ευρώπης, από την άλλη η Λάρισα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσει» έναν βασικό της αντίπαλο για την είσοδο στα πλέι-οφ. Την κρισιμότητα του αγώνα γνωρίζουν καλά και οι δύο προπονητές που θα παρατάξουν ό,τι καλύτερο έχουν «έτοιμο» στο «οπλοστάσιό» τους. Από τον Αρη -που έκανε ανοιχτή προπόνηση την Πέμπτη παρουσία εκατοντάδων οπαδών του- θα απουσιάσουν οι Κουλουχέρης και Βιτόλο. Για πρώτη φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και η ευτυχής αυτή συγκυρία για τον Έλληνα τεχνικό ήρθε παραμονές του πιο κρίσιμου αγώνα πρωταθλήματος, αφού και οι Ζουράφσκι και Κώτσιος που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα μεσοβδόμαδα αναμένεται να δώσουν το παρών στη «μάχη» της Κυριακής.

Η προϊστορία: Σχεδόν ισορροπημένη, με τη Λάρισα να έχει το... κάτι παραπάνω της έδρας. 9 οι νίκες για τη Λάρισα, 7 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και 6 τα «διπλά» του Αρη που υπολείπεται και στα τέρματα (22-16). Πάντως, το συντριπτικό ποσοστό των θετικών αποτελεσμάτων του Αρη στο Αλκαζάρ είναι στα 10 πρώτα παιχνίδια των δύο ομάδων στη Θεσσαλική πόλη (δηλαδή μέχρι και τη σεζόν 1985-86), όταν ο Αρης «μέτρησε» σε αυτό το διάστημα 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα που ήρθε μάλιστα στον παρθενικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων (1973-74, 2-1). Η Λάρισα πήρε τα ηνία από τα μέσα της δεκαετίας του 80 και μετέπειτα και από τότε έχει επικρατήσει 8 φορές και έχει ηττηθεί μόλις μία (1990-91). Χαρακτηριστικό πάντως του γεγονότος ότι γίνονται «κλειστά» παιχνίδια και το σκορ δεν «ξεφεύγει», το ότι από τις 15 φορές που αναδείχθηκε νικητής, οι 12 ήταν με ένα μόλις γκολ διαφορά.

Το ερωτηματικό: Θα «μιλήσει» πάλι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος;

Τι έγινε στον πρώτο γύρο: Χωρίς γκολ (0-0) είχε ολοκληρωθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου πλήρωσε ο Ολυμπιακός στον χθεσινό αγώνα με την Σέντ Ετιέν για το κύπελλο Ουέφα όπου οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 1-3.
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέδρε φάνηκαν αδιάβαστοι στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και δέχθηκαν ένα αστείο γκολ από τον Ιρλάν στο 12 έπειτα από μια επιπόλαιη ενέργεια του Ντιντιέ Ντομί. Το σοκ ήταν μεγάλο για τους γηπεδούχους αφού σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να κάνουν μόλις ένα σουτ έναντι εννέα των αντιπάλων τους ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ντερνίς (43)' έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των γηπεδούχων.
Η Γαλλική ομάδα δίχως να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο παρουσίασε ένα σύνολο με καλή κυκλοφορία της μπάλας εκμεταλευόμενοι τους κενούς χώρους και σε συνδιασμό με την κακή μέρα της άμυνας του Ολυμπιακού κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να βελτιώσουν την κάκιστη εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Πατσατζόγλου στο 63' το οποίο μετάτρεψε σε γκολ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που με το χθεσινό τέρμα πέρασε πρώτος στην λίστα των σκόρερ του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 15τέρματα.
Αν και υπήρχε χρόνος για την ισοφάρριση ή και ακόμα για την μεγάλη ανατροπή, οι ερυθρόλευκοι ήταν φλύαροι στις επιλογές τους και υπέπεσαν σε πολλά λάθη, ενώ δεν δημιούργησαν φάσεις στην γαλική εστία. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δε, οι προσπάθειες για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος όμως δεν απέδωσαν καρπούς και σαν να μην έφταναν όλα αυτά σε μια ακόμα αστεία φάση για την άμυνα του Ολυμπιακού ο Γκομίς σημείωσε το τρίτο τέρμα των Γάλλων στις καθυστερήσεις κάνωντας εξαιρετικά δύσκολη την επανάλληψη.
Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού από τον χθεσινό αγώνα αυτοί ήταν οι Μπελούτσι, Ντουντού, Τορροσίδης και Τζόρτεβιτς για όσο χρονικό διάστημα αγωνίστηκε οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έμοιαζαν να βρίσκονται σε άλλο γήπεδα και να τα έχουν χαμένα έπειτα από την ψυχρολουσία του 12ου λεπτού.
Κ.Κ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ντομί, Άντζας, Αβ. Παπαδόπουλος (46΄ Ζεβλάκοφ), Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι (65' Ντάρμπισαϊρ), Τζόρτζεβιτς (77΄ Όσκαρ), Μπελούτσι, Ντιόγο.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (Αλέν Περέν): Ζανό, Βαρό, Ταυλαρίδης (75΄ Μπεναλουάν), Νταμπό, Μπαγιάλ, Ματουϊντί, Μασάντο, Παγιέ, Ντερνίς (54' Οκέρ), Μιραλάς, Ιλάν (46΄ Γκομίς).

Μια ακόμα νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός και πήρε μια άτυπη ρεβάνς από τον Άρη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού πέτυχε ο ΠΑΟΚ και έμεινε μόνος δεύτερος στην βαθμολογία. Στο μηδέν έμειναν ο Ηρακλής με τον Παναθηναϊκό όπως και ο Πανιώνιος με τον Εργοτέλη, ενώ ισοπαλία είχαμε στον αγώνα του Όφη με τον Αστέρα Τρίπολης. Νίκη για τους γηπεδούχους στα τελευταία λεπτά είχαμε στον αγώνα του Πανσεραϊκού με την Skoda Ξάνθη, αλλά και της ΑΕΚ με τον Θρασύβουλο, ενώ η Λάρισα πέτυχε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Πανθρακικό που την φέρνει κοντά στην είσοδο στα play-off.

αναλυτικά:


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 0-3
Παρά το βροχερό τεραίν ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις και επιβλήθηκε με τρια τέρματα του Λεβαδειακού που μπαίνει σε περιπέτειες. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Κονσεϊσάο (9'), Σορλέν (51'), Ίβιτς (58'-πεν.)


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 1-0

Νίκη που του δίνει ελπίδες για την σωτηρία του πέτυχε ο Πανσεραϊκός με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη. Χρυσός σκόρερ ο Παπάζογλου στο 89’.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

Πολύ κακό θέαμα παρουσίασαν οι ομάδες στο καυτατζόλειο. Λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες και το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.


Ο.Φ.Η. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
1-1

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο Αστέρας Τρίπολης στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΌΦΗ, ο οποίος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πόποβιτς στο 39’ για να ισοφαρρήσει στην επανάληψη ο Μαρτσελάο 48’ με χτύπημα πέναλτι.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
0-0

Στο μηδέν έμειναν ο Πανιώνιος με τον Εργοτέλη, αποτέλεσμα που σαφώς ευνοεί την Κρητική ομάδα. Ανοιχτό παιχνίδι από τις δυο ομάδες που θα μπορούσαν να προσφέρουν καλύτερο θέαμα αν ήταν πιο εύστοχες στην τελική προσπάθεια.


Α.Ε.Κ. - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
1-0

Με γκολ του Ταχτζίδη στις καθυστερήσεις (91) η ΑΕΚ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Θρασύβουλου. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δύχτια παρά μόνο στις καθυστερήσεις του αγώνα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ
2-1

Δίχως να εντυπωσιάσει στον αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός με δυο τέρματα των Τζόρτζεβιτς στο 23’ και Μπελούτσι στο 74’ πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον αξιόμαχο ΆΡΗ που σκόραρε με αυτογκόλ του Τοροσίδη στο 91.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ
0-1

Το τρίτο του γκολ σε δυο αναμετρήσεις πέτυχε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και με το τέρμα που πέτυχε στο 35’ στην Κομοτηνή, έφερε πιο κοντά την Λάρισα στα Play Off.


βαθμολογία:

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 57

2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 43

3. Π.Α.Ο.Κ. 43

4. Α.Ε.Κ. 38

5. ΛΑΡΙΣΑ 34

6. ΑΡΗΣ 31

7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 29

8. SKODA ΞΑΝΘΗ 28

9. ΗΡΑΚΛΗΣ 26

10. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 25

11. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 25

12. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 24

13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 22

14. Ο.Φ.Η. 18

15. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 18

16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 13


σκόρερ:

    1.Γκαλέτι 12
    2.Μπλάνκο 9
    3.Λεονάρντο 8
    4.Εντογιέ 7
    5.Πόποβιτς 7
    6. Μουσλίμοβιτς 7
    7. Φιλομενο 7
    8.Σέζαρεκ 7
    9.Ογκουνσότο 6
    10.Πάρα Φακούντο 6
    11.Κουμορτζί 6
    12.Ντιόγκο 6

    επόμενη αγωνιστική:

    ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    SKODA ΞΑΝΘΗ - Ο.Φ.Η. 16:45 ΝΕΤ

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:00 ΝΕΤ

    Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:00 NOVA

    ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00

    ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 16:45 NOVA

    ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ 16:45 Alpha

    ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Α.Ε.Κ. 19:00 ΝΕΤ

    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 NOVA



    Χα, σας την έσκασα...δεν με περιμένατε έτσι; Λοιπόν μαγγίτες μου, αφήνω να περνάει λίγο ο καιρός για να έχουμε ψαχνό να συζητάμε.. Όσο για την φωτό, δεν θέλω σχόλιο, δείτε κορμοστασιά, δείτε παράστημα...

    και ξεκινάω από τις εκλογές της ΕΠΟ.
    Στους χωμένους της Πιάτσας, καμιά έκπληξη δεν προκάλεσε η εκλογή του Σοφοκλή Πιλάβιου. Τα χέρια έδωσαν Κόκκαλης-Βγενόπουλος-σημείωση με τον ξιφομάχο είναι ο μόνος που μιλάει βιζαβί ο Σώκος, γιατί έχουν και άλλες δουλειές να κάνουν μαζί πέραν του ποδοσφαίρου. Την πλάκα του έπαθε ο Γκα-γκάτσης σας λέω, στροφή 180μοιρών είχε κάνει ο άνθρωπος και εκεί που δεν ήθελε να βλέπει ζωγραφιστό τον Βίκτωρα, δούλευε για πάρτη του τον τελευταίο μήνα, τον λόγο βέβαια δεν σας τον αποκαλύπτω, γιατί της φυλακής τα σίδερα...Εν πάσει περιπτώση όμως, μην θέλετε και μασημένη τροφή, ηδη είπα πολλά. Πάντως ο Γκα-γκάτσης θα βρει τρόπο να την λουφάρει, λένε πως ήδη ετοιμάζεται το γραφείο του στην πλατεία Αλεξάνδρας. Θα δείξει.


    και περνάμε στους πολυμετοχικούς....
    Τρεις κούτες με αντιβιωτικά πρέπει να χορηγήσει ο Φαρμακοβιομήχανους στο πολυμετοχικό σχήμα, το οποίο πάσχει από γρίππη. Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα του λένε...άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος, μπαλαρίνες τους κατεβάζουν, πριμαντόνες τους κατεβάζουν, λεφτά λένε πως έχουν αλλά μεταγραφές δεν κάνουν...τι είναι, τι είναι; Μιγάααααααααλοους γρίφους σας λέουυυυυυυυυ.

    Οι κακές γλώσσες πάντως λένε πως τα ταμεία του Βάζελου, άδεια είναι, γι αυτό οι μεταγραφές που έκαναν δεν κόστισαν πολύ, ελεύθερο πήραν το Βραζιλιανάκι και έδωσαν λίγα για να πάρουν τον Πολωνό. Μωρέ ούτε Παλάτσιος, ούτε Φαλκάος, ούτε Κρέσπος, ούτε Φρέντ, Ούτε Νίλμαρ...αυτοί κοστίζουν τα είπαμε. Εντολή δώθηκε για περικοπές...

    Δεν τα συμφωνούν στο οικονομικό πως να το κάνουμε, έβαλαν φράγκα το καλοκαίρι για να κάνουν ομάδα...τον ΠΑΟΚ!!! Γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια τον έχει τον Χριστοδουλόπουλο ο Ολλανδός, και τον Μελίσση τον χρησιμοποιεί επειδή του τράβηξαν το αυτάκι ο ξιφομάχος με τον Τζίγγερ. Εδώ μιλάμε ο Ολλανδός, εξαφάνισε ολόκληρο Ίβανιτς που το καλοκαίρι πάνω από ενάμιση χαρτί έδωσαν για να πάρουν τα δικαιώματα του. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάτος, πάνε τα πετροδόλλαρα....

    Και να τα βάλουμε κάτω ρε παιδιά; Ποιοί ήρθαν και ποιοί έφυγαν; Έδωσε τον Τζιόλη δανεικό και χάρισε τον Ροντρίγκο Σόουζα, από νωρίς είχε φύγει ο Παπαδόπουλος και μετά ο Σιόντης, και ήρθε ο Βαρζίβνιακ με τον Ντεϊβιντ...πανέμορφα...

    Έγιναν και οι δηλώσεις του Βαγγελάκη του Μάτζιου και ήδη ενόχλησαν κάποιους. Είπε λέει κατσαπλιά τον Μπάκε, έριξε και φούσκο στον Γκονζάλες, εξύμνησε τον Τεν Κάτε. Μεγάλη μαγγιά αυτή, να βρίζεις κάποιον που δεν μπορεί να σου απαντήσει, για τον Μπάκε λέω, α όσον αφορά για τον Έκι, τα ρεπορτάζ έλεγαν πως το ξύλο το έφαγε ο Βαγγελάκη και όχι ο αργεντίνος Ριβάλντο εις το τετράγωνο.

    Εντομεταξύ στα συμβούλια της ΠΑΕ, ούτε που πατάει ο ξιφομάχος, ασχολείται τώρα με την αγορά της Ολυμπιακής. Φανταστείτε να την αγοράσει τελικά και να την μετονομάσει σε Παναθηναϊκή...θα πέφτει σε κενά αέρος και θα σφυρίζουν πέναλτι...

    καλά την πάει ο Ιερέας την δουλειά με τον Αστέρα, αρχίζει και στρώνει η ομάδα. Το μεγάλο ερώτημα για τους Αρκάδες είναι αν θα συνεχίσει να στρώνει τα μαρουλόφυλα ο Μπάκος με τον Καϋμενάκη...

    και εξηγώ παρακάτω για να πάμε και στον δικέφαλο του νότου...

    Μεγάλη απαγοήτευση μάγγες μου, για τους φιλάθλους της ΑΕΚ λέω, γενικά η ομάδα δεν τραβάει φέτος και δεν είναι ο πρίγκηπας υπεύθυνος για αυτό. Για να εξηγηθώ δηλαδή, το πρόβλημα ξεκίνησε από την διοίκηση, την πρώην και την νυν και λύση δεν υπάρχει άμεσα.
    Φυσικά ο Νοτιάς επειδή θέλει να προστατέψει την επένδυση του, τα χρέη θα τα καλύψει, δεν τον συμφαίρει να αφήσει την ομάδα να πάει στον πάτο, επενδύσεις όμως δεν μπορεί να κάνει.

    ...και όλοι αναζητούν τον Μεσσία που λέγετε Μελίσσανίδης.

    Ο Τίγρης φυσικά, τους έχει γραμμένους όλους στα παλιά του υποδήματα, σου λέει κύριε το καλοκαίρι σου έδινα 70εκάτ. και μου τα πέταξες στην μούρη, τρέχατε ποδαράκια μου τώρα. Θεωρεί ο Τίγρης πως τα νέα χρέη τα δημιούργησε ο Ντέμης και η παρέα του, από αυτούς μόνο ο Νοτιάς έμεινε, αλλά κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Μελισσανίδη έχει διακοπεί. Ο ίδιος ο Τίγρης περιμένει να του παραδώσουν την λευκή περιστερά, ξεχρεώστε τα χρωστούμενα και αναλαμβάνω λέει. Δεν είναι κοροϊδο ο άνθρωπος, σου λέει τα σπασμένα και τις φαμφάρες εγώ δεν τα πληρώνω. Και πως να του ρίξεις άδικο δηλαδή...Θα πρέπει όμως να ρωτήσουν και τον Τροχανά και τον Στάθη. Να πει δηλαδή ο Τροχανάς, αν παρέλαβε την ΑΕΚ με χρέη από τον Μελισσανίδη, το ίδιο να ρωτήσουν και τον Στάθη, αν δηλαδή παρέλαβε με χρέη από τον Τροχανά. Αν ο Μισέλ, πει ότι παρέλαβε χάος, με τι μούτρα θα βγεις κύριε Μελισαννίδη μου να απαιτήσεις να πάρεις την ΑΕΚ με μηδενικά χρέη; Μην τσιτώνετε, εικασίες κάνω...

    Τι μέλλει γένθεσθε τώρα; Μόνος του πορεύεται ο Νοτιάς και το σχέδιο που έχει, μιλάει για δάνειο πάλι, δάνειο για να πληρωθούν χρήματα άλλων δανείων. Και να μην απορρήσετε αν καμιά μέρα η ΑΕΚ καταλλήξει στα χέρια κανενός λαμογιού, κανενός Άραβα κανενός εμίρη...

    Τώρα θα μου πείτε που κολλάει ο Μπάκος με τον Καϋμενάκη. Ο ένας εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Μελισσανίδη, άριστες, συνεργάζονται γιατί έχει ναυπηγεία στην Ιαπωνία και ο ίδιος μάλιστα στο περιβάλλον του διεμύνησε πως θα αναλάβει χρέη προέδρου στην ΑΕΚ με την βοήθεια του Τίγρη φυσικά. Κάποιοι ψαγμένοι στην πιάτσα έλεγαν πως θα υπήρχαν εξελίξεις μέχρι το τέλος του Γενάρη, όπως διαπιστώθηκε όμως, δεν έγινε τίποτα.

    Βέβαια οι ενδείξες είναι άλλες, δεν θεωρώ τυχαίο π.χ. την ιστορία ξανά με την ΑΒΑΞ και το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφια, είναι μια κίνηση καλής θέλησης για να έρθει ο Τίγρης. Πλέον όλα θα φανούν το καλοκαίρι και η ομάδα θα πορευθεί έως έχει. Αν καταφέρει να περάσει στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λίγκ μέσα από τα play off, δεν βλέπω να φεύγει ο Νοτιάς, σε διαφορετική περίπτωση, θα στρωθεί το χαλί με τα ροδοπέταλα και θα έρθουν οι υπόλοιποι.

    Και να σας πω ένα παρασκηνιάκι με τις μεταγραφές της ΑΕΚ; Υπήρχε πληροφόρηση πως την τελευταία μέρα και μιλάω για την περασμένη τρίτη, θα γινόταν μια ή δυο μεταγραφές. Μάλιστα τα φράγκα γι αυτές τις μεταγραφές θα τα έβαζε ο ίδιος ο Ντούσαν από την τσέπη του. Τελικά έγινε μια, αυτή του Ενσιαμπαμφούμου, η άλλη δεν ήταν ο Λέκι, τον οποίο είχε απορρίψει ο Αστέρας Τρίπολης και μετά την ΑΕΚ ο Πανιώνιος....

    και μιας και είπα Πανιώνιος, τι γίνεται κύριε Τσακίρη; Σκούρα τα πράγματα ε; Μόνο ο Εστογιανόφ έπιασε, ο Χουτος την έκανε για τον Πάοκ και ο Κινέζος την μια είναι τραυματίας και την άλλη δεν μπορεί, ας είναι καλά η φάμπρικα όμως, έχεις να δώσεις το καλοκαίρι...ουυυυ Μάκος, Μανιάτης και Κουμορτζί, πρώτοι πρώτοι είναι στην λίστα του Πρίγκηπα...

    Και μιας και είπα για ΠΑΟΚ, ο μεγάλος στόχος είναι να βγει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λίγκ, μόνο έτσι θα σωθεί ο Ζαγοράκης, Τσάμπιος Λίγκ και τηλεοπτικά. Το σχέδιο με τους άραβες επενδυτές δεν πέτυχε, ή μάλλον μπήκε στο ψυγείο. Παίκτες για μεταγραφές δεν έχεις να δώσεις εκτός αν προορίζεις τον Μπαλάφα για τον βάζελο πάλι...οπότε τι κάνουμε;

    Αίσθηση έχω πως θα γίνουν τα αδύνατα δυνατά για να παραμείνει ο ΟΦΗ στην κατηγορία κάτι τέτοια βλέπει ο αγαπητός Κομπότης και τον λούζει κρύος ιδρώτας....

    και πάμε και στον γαύρο τώρα...

    Εκεί που περίμεναν όλοι να γίνει μεταγραφή από το σκάουτινγκ του Νινιάδη, ξαφνικά και από το πουθενά ήρθε σαν κομμήτης ο Άγγλος. Όχι ακριβώς από το πουθενά...Ο Ντάρμπισαϊρ αποτέλεσε ανακάλυψη του Δημήτρη Θεωδωρίδη, ο οποίος προηγουμένως είχε προτείνει τον Ντάβι, τον νέο Μπραντάο που διέπρεπε στα γήπεδα της Ιαπωνίας με την Σαπόρο, τελικά δεν ήρθε γιατί είχε γίνει εμπλοκή με το προσύμφωνο που είχε υπογράψει σε άλλη ομάδα της Ιαπωνίας. Καλά θα μου πείτε ρε μάγγες, τόσο γίγαντας είναι ο ΔουΘού που ανακαλύπτει διαμάντια φτηνά και καλά;

    Π@π@ρι@ μάντολες! Τους παίκτες αυτούς άλλος τους πρότεινε στον Υιό του Σάββα, ο Άντερσον Πελέ, ο πρώην σκάουτερ της Τσέλσις, με τον οποίο ανακοίνωσε την συνεργασία του ο γαύρος. Τι είδους συνεργασία είναι αυτή; Μην ψαρώνετε, ο Άντερσον Πελέ δεν θα ασχολείται αποκλειστικά με τον γαύρο, το τυπάκι θα είναι κάτι σαν ελεύθερος επαγγελματίας, απλά για τους παίκτες που τσεκάρει, θα δίνει ραπόρτο και στον Ολυμπιακό. Όπως ακριβώς συνέβει με τον Τοϊβόνεν, ο οποίος διαπρέπει με τα χρώματα των ερυθρολεύκων της Ολλανδίας, την Αίντχόβεν λέω.

    Και εδώ πηγάζει το ερώτημα, παίκτες θα προτείνει ο Πελέ, θα έχει τα φράγκα να τους αγοράσει ο γαύρος;

    Πάντως μάγγες μου, σε όλη τη δουλειά, κάτι δεν μου πάει καλά με τον Νινιάδη, μου δίνει την εντύπωση πως ο διευθυντής του σκάουτινγκ θέλει να φανεί περισσότερο καλό παιδί από τον αρχισκάουτερ στον πρόεδρο. Και οι επιλογές του θα είναι με βάση το συμφέρον της τσέπης, ενώ ο Νινί, προτείνει παίκτες με βάση το συμφέρον της ομάδας. Για να δώσω όμως ένα δίκιο στον ΔουΘού, η μεγάλη μαγγιά του σκάουτερ, είναι να ανακαλύπτει φτηνούς και καλους παίκτες, λαβράκια που θα του βγουν στο μέλλον, όχι να τσεκάρει φτασμένους παικταράδες που κοστίζουν έναν σκασμό χρήματα.

    Αυτό άλλωστε είχε και κατά νου ο Σώκος, όταν γκρέμισε το περσινό μοντέλο του Πέτρου, δεν χρειαζόμαστε τεχνικό διευθυντή αλλά σκάουτερ, μήπως τελικά την καρέκλα του Ίβιτς την πριόνιζε άλλος;

    από μουρμούρα πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα, το πήρε χαμπάρι ο βάσκος και είπε στους παίκτες να σταματήσουν οι διαρροές, γιατί το ροτεϊσιον θα γίνει ακόμα πιο αισθητό...

    Τέλος πάντων, αυτά γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες, και επειδή η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία, στο τέλος θα φανεί αν αυτή η επιλογή του Σωκράτη τον δικαιώσει.

    Με τον Βαλβέρδε τι γίνεται όμως; Κάποιοι θέλουν να τον σπρώξουν στην Ισπανία, κάποιοι από Ελλάδα λέω, μην νομίζετε πως αυτό δεν το γνωρίζει ο Σώκος και ο Βαλβέρδε. Τον Βάσκο θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά δεν θα βάλουν και πλερέζες αν αρνηθεί να ανανεώσει, έχει μπει σε ρώτα η δουλειά. Απλά και ο Σώκος θα θελήσει να κάνει το παιχνίδι του.
    ΛΟΥΦΑΣ

    Ολυμπιακός-Αρης
    (Σάββατο 14/2, 19:00)

    Το ματς: Στον Ολυμπιακό δεν το... παραδέχονται, όλοι οι άλλοι όμως ξέρουμε πως το πρωτάθλημα έχει «βαφτεί» κόκκινο και αυτή τη χρονιά. Οπότε μόνο οι αριθμοί, τα ρεκόρ, μπορούν να δώσουν ένα έξτρα κίνητρο στους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Βαλβέρδε έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής εντός Καραϊσκάκη (11 νίκες σε 11 αγώνες), «κυνηγάει» το ρεκόρ της καλύτερης άμυνας που το κατέχει πάλι ο Ολυμπιακός από τη δεκαετία του 70 (13 γκολ τότε, με τον Ολυμπιακό να έχει δεχθεί μόλις 8 φέτος), ενώ φυσικά στον Πειραιά θέλουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα. Ο Αρης «παλεύει» για τα πλέι-οφ έχει όμως μία εξαιρετικά δύσκολη δυάδα αγώνων αφού μετά το Καραϊσκάκη θα επισκεφτεί και το Αλκαζάρ. Οι «κίτρινοι» γνωρίζουν πως δεν είναι το φαβορί για την αναμέτρηση του Σαββάτου και το ισόπαλο αποτέλεσμα θα αποτελέσει... «χρυσάφι» για τους στόχους τους.

    Η προϊστορία: 33 νίκες για τον Ολυμπιακό, 9 ισοπαλίες και 5 νίκες για τον Αρη, με τα τέρματα να είναι 95-35. Μεγαλύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό το 5-1 του 1991, ο Αρης κέρδισε για τελευταία φορά, στο ΟΑΚΑ, με 0-1 την περίοδο 2001-02. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει τις συνεχόμενες νίκες τους επί του Αρη στις 6 (δύο φορές) κάτι τέτοιο δεν κινδυνεύει όμως να υπερκεραστεί ή να ισοφαριστεί το Σάββατο αφού ο Αρης είχε πάρει ισοπαλία 0-0 στο προπέρσινο παιχνίδι.

    Το ερωτηματικό: Θα «μιλήσουν» και σε αυτό το παιχνίδι οι Αργεντινοί του Ολυμπιακού;

    Τι έγινε στον πρώτο γύρο: Ο Αρης είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει φέτος τον Ολυμπιακό αφού το γκολ του Χαβίτο στο 18ο λεπτό στάθηκε αρκετό για να του δώσει τη νίκη 1-0 στον πρώτο γύρο.

    Με νίκη συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός όπου το απόγευμα του Σαββάτου νίκησε στη Κομοτηνή τον γηπεδούχο Πανθρακικό. Νίκη που του δίνει προβάδισμα για την δεύτερη θέση σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της αγωνιστικής επί του ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο Αλκαζάρ επί της τοπικής Λάρισας που προηγήθηκε στο σκορ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Σημαντική νίκη που του δίνει προβάδισμα στα play off σημείωσε ο Άρης επί του Πανιωνίου, ενώ η Skoda Ξάνθη έσπασε το σερί των 12 αγώνων δίχως νίκη και επιβλήθηκε με ευρύ σκορ επί του Λεβαδειακού. Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν ο ΌΦΗ επί του Θρασύβουλου και ο Ηρακλής επί του Εργοτέλη ενώ νίκη που τον βγάζει από τις περιπέτειες για την παραμονή πέτυχε στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας επί του Πανσεραϊκού.

    αναλυτικά:

    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-0
    Έσπασε το ρόδι η Skoda Ξάνθη και έπειτα από 12 αγωνιστικές κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Λεβαδειακό που δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Παππάς στο 37' ενώ ο Ντόσεκ έκανε χατ τρικ στο 39', 73' και 84'.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 3-0
    Παράσταση για έναν ρόλο είχαμε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τους πράσινους να παίρνουν μια εύκολη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. Για τους γηπεδούχους πέτυχε δυο γκολ ο Λουκάς Βύντρα στο 49' και 55' και ένα τέρμα ο Βαγγέλης Μάτζιος στο 58'.

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-0
    Σπουδαία νίκη πέτυχε ο γηπεδούχος Αστέρας Τρίπολης επί του Πανσερραϊκού που διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου άνοιξε το σκορ στο 19' Με τον Καούνο και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μαρσελάο στο 49' ενώ στο 87' ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν εύστοχος σε χτύπημα πέναλτι.

    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1
    Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Γηραιός και με αυτούς τους 3 βαθμούς απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε αρκετά αδύναμος και ενδεχομένος να μπει σε προβλήματα στην συνέχεια. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Παπαστεργιανός στο 52'.
    ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - Ο.Φ.Η. 1-2
    Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ που του επιτρέπει να ελπίζει σε παραμονή του στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δυο τέρματα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον Στόλιτσα στο 6' και τον Πόποβιτς στο 36' χτύπημα πέναλτι, για το οποίο υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Ντάντη από τους γηπεδούχους. Ο Θρασύβουλος μείωσε στο σκορ στο 86' με τον Κοζλεϊ.

    ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
    Σημαντική νίκη πέτυχε ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης η οποία του έδωσε προβάδισμα για πρόκριση στα Play Off. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Γιάχιτς ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να προβάλλουν σημαντική αντίσταση και να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

    ΛΑΡΙΣΑ - Α.Ε.Κ. 1-1
    Όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν οι θεατές στις κερκίδες του Αλκαζάρ. Καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αλλά κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 90' με τον Φωτάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν από το σοκ με το γκολ που πέτυχε ο Τζιμπούρ στο 91'.

    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 Εύκολο απόγευμα είχε στην Κομοτηνή όπου προηγήθηκε με δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και μετάτρεψε σε τυπική διαδικασία την επανάληψη. Ο Φερνάντο Μπελούτσι στο 27' και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στο 45' ήταν οι σκόρερ των νικητών.

    Βαθμολογία:
    1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 54
    2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 42
    3. Π.Α.Ο.Κ. 40
    4. Α.Ε.Κ. 35
    5. ΑΡΗΣ 31
    6. ΛΑΡΙΣΑ 31
    7. SKODA ΞΑΝΘΗ 28
    8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 28
    9. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 25
    10. ΗΡΑΚΛΗΣ 25
    11. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 24
    12. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 23
    13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 22
    14. Ο.Φ.Η. 17
    15. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 15
    16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 13


    σκόρερ:
    1. Γκαλέτι 11
    2. Μπλάνκο 9
    3. Λεονάρντο 8
    4. Εντογιέ 7
    5. Μουσλίμοβιτς 7
    6. Φιλόμενο 7
    7. Σέζαρεκ 7
    8. Ογκουνσότο 6
    9. Πάρα Φακούντο 6
    10. Κουμορτζί 6
    11. Πόποβιτς 6
    12. Ντιόγκο 6
    13. Κοζλεϊ 5
    14. Μπούντιμιρ 5
    15. Σίμιτς 5
    16. Ζουραφσκι 5
    17. Σκόκο 5
    18. Πετρόπουλος 5
    19. Σαλπιγγίδης 5
    20. Κλεϊτον 5
    21. Ρουκάβινα 5
    22. Μπελούτσι 5

    επόμενη αγωνιστική:
    ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 16:45 Alpha
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 NOVA
    Α.Ε.Κ. - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 19:00 NOVA
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 19:00 ΝΕΤ

    ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
    Ο.Φ.Η. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00
    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 16:45 NOVA
    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 16:45 Alpha
    ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 NOVA

    Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
    (Κυριακή 8/2, 19:00)
    Το ματς: Ένα από τα πολλά κρίσιμα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής και από πλευράς ονομάτων σίγουρα το πιο «βαρύ». Πέρα όμως από το γόητρο, η διαφορά του ενός πόντου που χωρίζει τις δύο ομάδες κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και τώρα καλείται να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και στην Αθήνα, εκεί όπου φέτος έχασε και από Ολυμπιακό και από ΑΕΚ. «Συμπαθητικό» το εκτός έδρας ρεκόρ του ΠΑΟΚ (3-4-2), ενώ ο Παναθηναϊκός... οφείλει πολλά στην έδρα του για το γεγονός πως έμεινε μακριά από την κορυφή, αφού το ποσοστό των νικών του μέσα στο ΟΑΚΑ ανέρχεται στο 50% και δεν είναι αυτό που ονομάζουμε «ποσοστό πρωταθλητισμού». Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι, αντίθετα στον ΠΑΟΚ ο Μουσλίμοβιτς ταλαιπωρείται ακόμη από ίωση, ο Σνάουτσερ είναι τραυματίας, ο Ίβιτς δύσκολα θα προλάβει να δώσει το παρών, ενώ η συμμετοχή ή όχι του Λάμπρου Χούτου επαφίεται αποκλειστικά στις διαθέσεις του Φερνάντο Σάντος που είδε όμως τους Μπιζέρα και Βιεϊρίνια να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση.

    Η προϊστορία: Μεγάλο προβάδισμα στον Παναθηναϊκός δίνει η προϊστορία. Οι «πράσινοι» έχουν 32 νίκες από τη θέσπιση της Α Εθνικής, 13 ισοπαλίες ενώ έχουν ηττηθεί μόλις 4 φορές, με τα τέρματα να είναι 91-26! Οι 4 νίκες του ΠΑΟΚ... μοιράζονται σε ισάριθμες δεκαετίες: 0-2 το 1972-73, 0-1 το 1984-85, 0-1 το 1998-99 και 1-2 το 2001-02 στη Λεωφόρο, από κει και πέρα όμως το... πράσινο κυριαρχεί. Μετά την ήττα του 2001-02, ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει 6 σερί νίκες επί του «δικέφαλου», το καλύτερο σερί όμως νικών του Παναθηναϊκού έλαβε χώρα στην περίοδο 1990-1998 όταν και πέτυχε 8 συνεχόμενες όταν φιλοξενούσε τον ΠΑΟΚ. Σερί πάντως -και μάλιστα μεγάλο- υπήρξε και στα ισόπαλα αποτελέσματα, αφού από το 1974 έως το 1981, στα παιχνίδια Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν υπήρξε ποτέ νικητής με 7 σερί παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα. Μεγαλύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό το 5-0, σκορ που έχει σημειώσει κατά του «δικέφαλου» δύο φορές, το 1985-86 και το 1992-93.

    Το ερωτηματικό: Οι κάθοδοι του ΠΑΟΚ στην Αθήνα αποτελούν... παραδοσιακά crash test. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά ο «δικέφαλος» μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Αθήνα;

    Τι έγινε στον πρώτο γύρο: Στο 0-0 είχαν μείνει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στην Τούμπα.

    Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την ίδια στιγμή που ο ΠΑΟΚ με δυο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ξεπερνούσε το εμπόδιο του Εργοτέλη. Νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Λειβαδιά που έσπασε το αήτητο σερί του Λεβαδειακού, ενώ σημαντικές νίκες για την είσοδο στα play off πέτυχαν η Λάρισα επί του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, ο Πανιώνιος στην Νέα Σμύρνη επί του Πανθρακικού και ο Άρης επί του Ηρακλή στο ντέρμι του βορρά στο Κατατζόγλειο. Λευκή ισοπαλία είχαμε στον αγώνα της Skoda Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ νίκη ελπίδας πέτυχε ο Πανσεραϊκός επί του Θρασύβουλου.

    αναλυτικά:
    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2
    Το σερί νικών εντός έδρας του Λεβαδειακού σταμάτησε στην 20η αγωνιστική όπου ο Παναθηναϊκός με τέρματα των Κλεϊτόν (41') και Πετρόπουλου (63'), ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρρησε προσωρινά ο Ντιμπαλά στο 50ο λεπτό.

    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 0-0
    Στο μηδέν έμειναν και οι δυο ομάδες στην αναμέτρηση στα πηγάδια. Καλύτερη η Ξάνθη στο πρώτο μέρος του αγώνα ενώ στην συνέχεια ο Αστέρας ανέβασε την απόδωση του και κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό.

    Π.Α.Ο.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0
    Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λίνο που δημιούργησε τα δυο τέρματα, ο δικέφαλος του Βορρά αν και δυσκολεύθηκε κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση του Εργοτέλη που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με αμυντικό προσανατολισμό. Τα τέρματα πέτυχαν οι Αθανασιάδης (72') και Αναστασάκος (77').

    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-0
    Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανσεραϊκός που πήρε βαθμολογική ανάσα από τον Θρασύβουλο. Το πολύτιμο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Μπουλέ στο 54ο λεπτό.

    ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ 0-1
    Όμορφο παιχνίδι είχαμε στο Καυατατζόγλειο με τον γηραιό να δημιουργεί ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά και τον Άρη να ισορροπεί τον αγώνα και να παίρνει τελικά την νίκη στο 78 με τον Μπατιόν που του δίνει ελπίδες για είσοδο στα Play Off.

    Ο.Φ.Η. - ΛΑΡΙΣΑ 1-2
    Συγκλονιστικό παιχνίδι είχαμε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο Παγκρήτιο
    με τους Βυσσινί να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και να παίρνουν δίκαια τους τρεις βαθμούς. Τα τέρματα πέτυχαν οι Πόποβιτς (81') και Γιαννόπουλός (83', 91').

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0
    Το προσωπικό σόου του Φαμπιάν Εστογιανόφ απόλαυσαν οι φιλάθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου στην Νέα Σμύρνη. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντισταθούν και απλά έμειναν θεατές στο σόου του διεθνούς Ουρουγουάνου άσσου.

    Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
    Όμορφο ματς εξελίχθηκε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι της αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ. Οι ερυθρόλευκοι που ήταν καλύτεροι στο πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνδιου προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο 5' και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ η ΑΕΚ μετά το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να απειλήσει την εστία των ερυθρολεύκων με στημένες φάσεις.

    βαθμολογία:
    1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 51
    2. Π.Α.Ο.Κ. 40
    3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 39
    4. Α.Ε.Κ. 34
    5. ΛΑΡΙΣΑ 30
    6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 28
    7. ΑΡΗΣ 28
    8. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 25
    9. SKODA ΞΑΝΘΗ 25
    10. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 23
    11. ΗΡΑΚΛΗΣ 22
    12. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 22
    13. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 21
    14. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 15
    15. Ο.Φ.Η. 14
    16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 13

    σκόρερ:
    1. Γκαλέτι 10
    2. Μπλάνκο 9
    3. Λεονάρντο 8
    4. Εντογιέ 7
    5. Μουσλίμοβιτς 7
    6. Φιλόμενο 7
    7. Σέζαρεκ 7
    8. Ογκουνσότο 6
    9. Πάρα Φακούντο 6
    10. Κουμορτζί 6
    11. Ντιόγκο 6

    επόμενη αγωνιστική:
    ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
    ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 16:45 ΝΕΤ
    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16:45 NOVA
    ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:00 ΝΕΤ
    ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00
    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 16:45 NOVA
    ΛΑΡΙΣΑ - Α.Ε.Κ. 16:45 Alpha
    ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - Ο.Φ.Η. 19:00 NOVA
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 ΝΕΤ

    ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

    ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

    GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


    powered by Agones.gr - livescore

    ΡΟΗ

    ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ