Σε κακή βραδιά οι ερυθρόλευκοι

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.2.09

Τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου πλήρωσε ο Ολυμπιακός στον χθεσινό αγώνα με την Σέντ Ετιέν για το κύπελλο Ουέφα όπου οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 1-3.
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέδρε φάνηκαν αδιάβαστοι στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και δέχθηκαν ένα αστείο γκολ από τον Ιρλάν στο 12 έπειτα από μια επιπόλαιη ενέργεια του Ντιντιέ Ντομί. Το σοκ ήταν μεγάλο για τους γηπεδούχους αφού σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να κάνουν μόλις ένα σουτ έναντι εννέα των αντιπάλων τους ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ντερνίς (43)' έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των γηπεδούχων.
Η Γαλλική ομάδα δίχως να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο παρουσίασε ένα σύνολο με καλή κυκλοφορία της μπάλας εκμεταλευόμενοι τους κενούς χώρους και σε συνδιασμό με την κακή μέρα της άμυνας του Ολυμπιακού κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να βελτιώσουν την κάκιστη εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Πατσατζόγλου στο 63' το οποίο μετάτρεψε σε γκολ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που με το χθεσινό τέρμα πέρασε πρώτος στην λίστα των σκόρερ του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 15τέρματα.
Αν και υπήρχε χρόνος για την ισοφάρριση ή και ακόμα για την μεγάλη ανατροπή, οι ερυθρόλευκοι ήταν φλύαροι στις επιλογές τους και υπέπεσαν σε πολλά λάθη, ενώ δεν δημιούργησαν φάσεις στην γαλική εστία. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δε, οι προσπάθειες για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος όμως δεν απέδωσαν καρπούς και σαν να μην έφταναν όλα αυτά σε μια ακόμα αστεία φάση για την άμυνα του Ολυμπιακού ο Γκομίς σημείωσε το τρίτο τέρμα των Γάλλων στις καθυστερήσεις κάνωντας εξαιρετικά δύσκολη την επανάλληψη.
Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού από τον χθεσινό αγώνα αυτοί ήταν οι Μπελούτσι, Ντουντού, Τορροσίδης και Τζόρτεβιτς για όσο χρονικό διάστημα αγωνίστηκε οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έμοιαζαν να βρίσκονται σε άλλο γήπεδα και να τα έχουν χαμένα έπειτα από την ψυχρολουσία του 12ου λεπτού.
Κ.Κ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ντομί, Άντζας, Αβ. Παπαδόπουλος (46΄ Ζεβλάκοφ), Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι (65' Ντάρμπισαϊρ), Τζόρτζεβιτς (77΄ Όσκαρ), Μπελούτσι, Ντιόγο.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (Αλέν Περέν): Ζανό, Βαρό, Ταυλαρίδης (75΄ Μπεναλουάν), Νταμπό, Μπαγιάλ, Ματουϊντί, Μασάντο, Παγιέ, Ντερνίς (54' Οκέρ), Μιραλάς, Ιλάν (46΄ Γκομίς).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ