Ανοιχτοί λογαριασμοί για την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.2.09

Με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς αντιμετώπισε στο Μαδριγάλ την Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός ενόψη της φάσης των 16 του Champions League. Οι πράσινοι παρουσίασαν ένα συμπαγές σύνολο και πήραν δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η ομάδα τον Τεν Κάτε έχωντας ως κορυφαίους τους Σιμάο, Σαριέγκι, Βύντρα και τον γκολκίπερ Γκαλίνοβιτς και με γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Καραγκούνης έχουν το πλεονέκτημα για την Ρεβάνς. Τα "υποβρύχια" παρά την γηπεδική υπεροχή, τα 20 σουτ και την συντριπτική κατοχή της μπάλας κατάφεραν να ισοφαρρήσουν σε 1-1 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρόσσι.
Ο Ολλανδός τεχνικός παρέταξε σύστημα 3-4-2-1 με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά όπου κατάφεραν να βρουν κενούς χώρους στην αντίπαλη περιοχή όμως ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ήταν σε εξαιρετική μέρα και κατάφερε να αποσοβήσει όλους τους κινδύνους προς την εστία του. Στην συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν να περάσουν στην αντεπίθεση, μάλιστα στο 32' της αναμέντρησης ο Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ και ο τερματοφύλακας της Βιγιαρεάλ όπως φάνηκε στην επανάληψη της φάσης, έπιασε την μπάλα μέσα από τη γραμμή.
Από το σημείο εκείνο και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδωση τους κάτι που συνεχίστηκε και στην επανάληψη όπου το πρέσσινγκ ήταν ασταμάτητο όμως οι προσπάθειες των υποβρυχίων δεν βρήκαν στόχο. Αντίθετα οι πράσινοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Καραγκούνη στο 59' ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ.
Οι επιθέσεις των γηπεδούχων εντάθηκαν περισσότερο έπειτα από το γκολ που πέτυχαν οι πράσινοι και έτσι στο 67' ο Βαβζίβνιακ ανέτρεψε στην μεγάλη περιοχή τον Ρομπέρτ Πιρές και το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα ο Ρόσσι. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σημειώσουν ένα δεύτερο τέρμα και αναπτύσσονταν κυρίως από τα άκρα, οι σέντρες τους όμως δεν απείλησαν τους πράσινους που πήραν μια πολύτιμη ισοπαλία εν όψει της ρεβάνς.
Π.Θ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Εμάνουελ Πελεγκρίνι): Ντιέγκο Λόπεθ, Γκοτίν, Εγκούρεν (61' Πιρές), Καθόρλα, Ιμπαγάσα (71' Κάνι), Γιορέντε (61' Νιχάτ), Άνχελ, Σένα, Φουέντες, Μπρούνο, Ρόσι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον, Σαριέγκι, Γκούμας (46' Γκάμπριελ), Βαβζίνιακ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης (84' Σαλπιγγίδης), Σπυρόπουλος, Μάντζιος (90+3' Ρουκάβινα)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ