Προσπάθησε μεν αλλά...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 27.2.09

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το χθεσινό παιχνίδι με την Σέντ Ετιέν ο Ολυμπιακός και έτσι γνώρισε την ήττα με 2-1 για τους 32 του κυπέλλου Ουέφα. Οι ερυθρόλευκοι αν και ήταν πιο προσεκτικοί σε σχέση με το πρώτο ματς, δέχθηκαν δυο απίστευτα γκολ από τους Γάλλους έξω από την μεγάλη περιοχή και υποχρεώθηκαν σε μια ακόμη ήττα.
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ξεκίνησε το παιχνίδι αρκετά συντηριτικά και καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν ρίσκαρε να βγει στην επίθεση. Αν και υπήρχε περισσότερη πίεση στην μεσαία γραμμή σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προυποθέσεις για δημιουργία παιχνιδιού καθώς οι γηπεδούχοι έκλειναν τους χώρους και κατάφεραν να πετύχουν πρώτοι γκολ στο τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Παγέ έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ έξω και αριστερά από την μεγάλη περιογή και κρέμασε τον Νικοπολίδη.
Στηγ επανάληψη ο Βαλβέρδε αποφάσει να ρισκάρει περισσότερο περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ντάρμπισιρ αντί του Τοροσίδη, όμως παρά το φιλότιμο παιχνίδι του Άγγλου, δεν υπήρχε η ανάλογη προσπάθεια από την μεσαία γραμμή και δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι σημαντικό. Η Γαλλική ομάδα συνέχισε την ίδια τακτική στο δεύτερο ημίχρονο
και στο 57' ο Ιλάν πέτυχε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το δεύτερο γκολ της Σεντ Ετιέν.
Κάπου εκεί τελειώσαν οι όποιες προσπάθειες των φιλουξενομένων για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ με τον ίδιο τρόπο που δέχθηκαν τα δυο πρώτα, όταν στο 75' ο Όσκαρ Γκονζάλες με δυνατό σουτ νίκησε τον Ζανό και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Κ.Κ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (Αλέν Περέν): Ζανό, Νταμπό, Σαλ, Βαρό (82' Σοζέ), Ταυλαρίδης, Μιραλάς, Ματουιντί (73' Μπεναλουάν), Ντερνίς, Παγέ (62' Ζιλιοτί), Μασάδο, Ιλάν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Πατσατζόγλου, Ντουντού (76' Μενδρινός), Λέτο, Τοροσίδης (46' Ντάρμπισαϊρ), Όσκαρ, Ντιόγο (65' Μήτρογλου)

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε:
"Η Σεντ Ετιέν πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση. Είχε δύο καλά πρώτα ημίχρονα, τόσο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όσο και εδώ. Η ομάδα μου είχε καρδιά, γιατί μετά το 2-0 δεν τα παράτησε και πάλεψε για κάτι καλύτερο. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από την Ευρώπη. Πρέπει να έχεις μία ομάδα με πιο πολλές λύσεις προκειμένου να μπορέσει ανταποκριθεί, αλλά και να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος".

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ