Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με την Τσέλσι για την φάση των 16 του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο και με όπλο την ομαδική προσπάθεια να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό επιβεβαιώνοντας πως δίκαια βρίσκονται στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Αισιοδοξία στα πλαίσια της βεβαιότητας επικρατεί στο στρατόπεδο των Λονδρέζων. Μπορεί ο προπονητής της ομάδας του πολυεκατομυριούχου Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Αβραάμ Γκράαντ να κρατάει χαμηλούς τόνους, όμως από τις πρόσφατες δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του διακρίνεται μια αισιοδοξία για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η Τσέλσι αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-3-3 παρατάσωντας όλα της τα αστέρια. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τσέχ έχωντας τον Μπελέτι δεξιά και τον Άσλεϊ Κόουλ στην αριστερή πλευρά ενώ ο Τζόν Τέρι και ο Ρικάρντο Καρβάλιο θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον χώρο του κέντρου θα υπάρχουν οι Μακελελέ, Λάμπαρντ και Μπάλακ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ντιντιέ Ντρογκμπά που θα πλαισιώνεται από τους Τζό Κόουλ και έναν από τους Ράϊτ Φίλιπς και Ανελκά.
Από πλευράς του Ολυμπιακού, ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να παρατάξει το γνώριμο 4-5-1 το οποίο θα μετατρέπεται σε 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης, στη δεξιά πλευρά ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ ενώ στην αριστερή πλευρά ένας εκ των Τάσου Πάντου, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, και Ντε Τζίσους Ζεράλντο Λεονάρντο. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Παρασκευάς Άντζας και Χούλιο Σέζαρ ενώ στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Λεντέσμα, Στολτίδης, Πατσατζόγλου. Στην αριστερή πτέρυγα θα βρίσκεται ο αρχηγός του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην δεξιά ο Βασίλης Τοροσσίδης ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Μιχάλης Σηφάκης, Κώστας Μήτρογλου, Κώστας Μενδρινός, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Λίονελ Νούνιεζ, Μίρνες Σίζιτς, Φερνάντο Μπελούτσι και Ντιντιέ Ντομί.
Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την συμπαράσταση 6.000 οπαδών τους στο Στάμφορντ Μπρίτζ καθώς πέρα από τα εισητήρια που εξασφάλισε η Ελληνική ομάδα, φοιτητές από το Λονδίνο και γειτονικές πόλεις έσπευσαν να κλείσουν μέσω internet κάποια εισητήρια.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ισπανός Μανουέλ Ενρίκε Μεχούτο Γκονζάλες με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ και Χέσους Κάλβο Γκουαδαμούρο ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αντόνιο Ρομπίνος Πέρεθ.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ