Αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.3.08

Ανατροπή είχαμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον ο Ολυμπιακός έπιασε κορυφή με την νίκη του επί του Ατρομήτου και έπειτα από την νίκη της Skoda Ξάνθης επί του Παναθηναϊκου αλλά και την ισοπαλία που απέσπασε ο Άρης από την ΑΕΚ στην Αθήνα.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε την μεγάλη βαθμολογική σημασίας νίκη του Ηρακλή επί του Πανιωνίου και του Εργοτέλη επί της Βέροιας, ενώ σημαντικό βήμα για τα play off έκανε ο Αστέρας Τρίπολης έπειτα από την νίκη του στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ., Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν τα πέντε τέρματα που πέτυχε η Λάρισα απέναντι στον ΟΦΗ όπως και ο Λεβαδειακός που πήρε βαθμολογική ανάσα τριών βαθμών μετά από την νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά:
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο Ηρακλής με την νίκη του επί του Πανιωνίου. Το χρυσό γκολ για τον γηραιό πέτυχε ο Άαρον με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 20ο λεπτό.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 0-1
Σπουδαίο ντεμπούτο έκανε ο Μιλάνο στην πρώτη του εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πήρε μια σημαντική νίκη για την πρόκριση του στα Play Off με τέρμα που πέτυχε ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2
Το άστρο του μεγάλου σκόρερ της Skoda Ξάνθης Τόμας Ραντζίνσκι έλαψε στα πηγάδια. Ο επιθετικός της ακριτικής ομάδας βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα πετυχαίνοντας χατ τρικ και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενος σε ήττα. Ο Ραντζίσκι πέτυχε τα τέρματα στο 10', 58' και 68' και στην συνέχεια ο Παναθηναϊκος αντέδρασε με τέρμα του Πόστιγκα στο 70' και του Σαλπιγγίδη στο 77'.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ 2-0
Με τέρματα των Κοιλιάρα 29' και Ογκουνσότο 64', ο Εργοτέλης πέτυχε σημαντική νίκη επί της Βέροιας και ξέφυγε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Κρήτης θέλει ακόμα μια νίκη για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΛΑΡΙΣΑ - Ο.Φ.Η. 5-1
Εκπληκτικό ποδόσφαιρο έπαιξε η Λάρισα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι μπορούσε να πετύχει ακόμα και διπλάσιο σκορ. Με την νίκη τους αυτή οι Βυσιννοί μπορούν να αισιοδοξούν καθώς βρίσκονται μόλις 3 βαθμούς για την είσοδο τους στα Play Off. Τα τέρματα πέτυχαν οι Κλεϊτον 3', Ζουράφκσι 18', Μετίν 22', Φωτάκης 69', 89' ενώ για τους φιλοξενενούμενους μείωσε προσωρινά ο Πετρόπουλος στο 83'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2=0
Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Χοσέ Σεγκούρα στον πάγκο των ερυθρολεύκων. Ο Ολυμπιακός δίχως να πιάσει σημαντική απόδοση κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στο μαχητικό Ατρόμητο. Κορυφαίος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Μίρνες Σίζιτς που άνοιξε το σκορ στο 49, ενώ έβγαλε και μια ασίστ στον Σέζαρ στο 85' που πέτυχε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων.

Α.Ε.Κ. - ΑΡΗΣ 1-1
Με τέρμα του Τιάγκο Ζεντίλ στο 88' ο Άρης που ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Για τους γηπεδούχους το τέρμα πέτυχε ο Εντίνιο στο 45'.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 2-0
Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Λιβαδειάς απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς που βρέθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ άνοιξε ο Λεονάρντο στο 48' και στο 78' ο Ρέγες διπλασία τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Βαθμολογία:
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 58
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 56
3. Α.Ε.Κ. 53
4. ΑΡΗΣ 42
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 38
6. SKODA ΞΑΝΘΗ 36
7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 35
8. ΛΑΡΙΣΑ 35
9. Π.Α.Ο.Κ. 31
10. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 28
11. ΗΡΑΚΛΗΣ 27
12. Ο.Φ.Η. 26
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 24
14. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 21
15. ΒΕΡΟΙΑ 20
16. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 19

Σκόρερς:
1. ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 16
2. ΜΠΛΑΝΚΟ 15
3. ΡΑΝΤΖΙΝΣΚΙ 14
4. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 13
5. ΤΖΙΜΠΟΥΡ 12
6. ΦΙΛΟΜΕΝΟ 9
7. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 9
8. ΜΟΝΤΟΓΙΑ 8
9. ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ 8
10. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ 7

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ