Αποτελέσματα 24ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.3.08

Παναθηναϊκος, Ολυμπιακός και Άεκσ υνέχισαν με νίκες και έτσι δεν άλλαξε η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι πράσινοι νίκησαν εύκολα την Λάρισα, ενώ οι ερυθρόλευκοι την Βέροια και κιτρινόμαυροι τον ΟΦΗ στο παγκρήτιο, Σημαντική νίκη πέτυχε ο Άρης που σιγούρεψε την θέση του για τα playoff με την νίκη που πέτυχε επί του Λεβαδειακού, ενώ ο Ατρόμητος που επιβλήθηκε του Απ. Καλαμαριάς έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του.
Στα υπόλοια παιχνίδια η Ισοπαλία είχε την τιμητική της, έτσι Πανιώνιος -Πάοκ, Ηρακλής- Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης- Εργοτέλης μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Αναλυτικά:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 0-0
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Πανιώνιος και ΠΑΟΚ στον μοναδικό αγώνα της αγωνιστικής όπου δεν επιτεύχθηκε τέρμα. Ισόβαθμος με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Πανιώνιος, ενώ καθοριστικό ματς δίνει την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος του Βορρά με την ομάδα της Τρίπολης όπου σε περίπτωση νίκης θα παραμείνει ζωντανός για την είσοδο στα playoff.

ΗΡΑΚΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 1-1
Ο γηραιός δεν κάταφερε να εκμεταλευτεί το τέρμα του Μαλαγκουένο στο 36' για να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα τον γλίτωναν από τις περιπέτειες. Για τους Ακρίτες ισοφάρησε ο Γκρέζλακ στο 47'.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1
Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εντός έδρας εμφανίσεις του στον β' γύρο ο Αστέρας Τρίπολης και έπειτα από την ισοπαλία που παραχώρησε στον Εργοτέλη, διακινδυνεύει την θέση του για τα Playoff. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κανακούδης στο 36 ενώ για την ομάδα του Ηρακλείου, ισοφάρησε ο Ογκουνσότο στο 88ο λεπτό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 2-0
Την αποβολή του Γκαλίτσιου στο 43 εκμεταλεύτηκαν οι πράσινοι και καθάρισαν τον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο με τέρματα που πέτυχαν ο Μανούτσο στο 61' και ο Σαλπιγγίδης στο 87'

ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
Με τέρμα που πέτυχε ο Χρήστος Πατσατζόγλου στο 7 ο' λεπτό έπειτα από κόντρες στην μεγάλη περιοχή ο Ολυμπιακός νίκησε την Βέροια. Οι ερυθρόλευκοι δικαίως διαμαρτύρονται για την διαιτησία καθώς τους ακυρώθηκε ως οφσαϊντ κανονικό τέρμα που πέτυχε ο Φερνάντο Μπελούτσι.

Ο.Φ.Η. - Α.Ε.Κ. 1-4
Άτυχος ήταν ο ΟΦΗ στον αγώνα με την ΑΕΚ καθώς οι παίκτες του πέτυχαν δυο αυτογκόλ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Το σκορ άνοιξε για την Ένωση ο Μπλάνκο στο 16 ενώ τρια λεπτά αργότερα ο Πίτσος πέτυχε το πρώτο αυτογκόλ για την ομάδα του. Για τους Κρητικούς μείωσε ο Σφακιανάκης στο 21 όμως στο 64 ο Μπαρκαουάν με αυτογκόλ τριπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης. Το σκορ έκλεισε με τέρμα που πέτυχε ο Εντίνιο στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 3-0
Μέχρι το 59ο λεπτό άντεξε ο Απόλλων Καλαμαριάς καθώς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Περόνε ενώ στην συνέχεια διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κριπιντήρη στο 79'. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λουτσιάνο με τέρμα που πέτυχε στο 85'.

ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
Με ένα γκολ του Βλάνταν Ίβιτς στο 50, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς ξεπέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού και δύσκολο θα χάσει το τραίνο της Ευρώπης.

Βαθμολογία:
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 56
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 55
3. Α.Ε.Κ. 52
4. ΑΡΗΣ 41
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 35
6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 35
7. SKODA ΞΑΝΘ 33
8. ΛΑΡΙΣΑ 32
9. Π.Α.Ο.Κ. 31
10. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 28
11. Ο.Φ.Η. 26
12. ΗΡΑΚΛΗΣ 24
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 21
14. ΒΕΡΟΙΑ 20
15. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 19
16. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 18

Σκόρερ:
1. ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 16
2. ΜΠΛΑΝΚΟ 15
3.ΤΖΙΜΠΟΥΡ 12
4. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 12
5. ΡΑΝΤΖΙΝΚΣΙ 11
6. ΦΙΛΟΜΕΝΟ 9
7. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 9
8. ΜΟΝΤΟΓΙΑ 8
9. ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ 8
10. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ 7

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ