Πτήση πρόκλησης

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.3.08

Πέταξε το πρωϊ της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακό για το Λονδίνο όπου θα αντιμετωπίσει αύριο την Τσέλσι για την φάση των 16 του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα και να παρουσιάζουν το καλό Ευρωπαϊκο τους πρόσωπο που τους χαρακτήρισε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φέτος. Σκοπός του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι είναι να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση παρουσιάζοντας σοβαρότητα και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο.
Στους 20 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Τάκης Λεμονής δεν περιλαμβάνονται οι τραυματίες Λουτσιάνο Γκαλέτι, Λομανά Τρεζόρ Λούα Λούα και Ραούλ Μπράβο, ενώ αντίθετα κανονικά ταξίδεψαν ο Τάσς Πάντος και ο Ιεροκλής Στολτίδης που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς αλλά η συμμετοχή τους θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, ενώ και ο Κώστας Μενδρινός ταλαιπωρείται από μια ίωση. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Τάσος Πάντος την θέση του θα πάρει ο Ντε Τζίζους Ζεράλντο Λεονάρντο.
Η αποστολή των ερυθρολεύκων έχει ως εξής: Αντώνης Νικοπολίδης, Μιχάλης Σηφάκης, Παρασκευάς Άντζας, Χούλιο Σέζαρ, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Τάσος Πάντος,Ντιντιέρ Ντομί, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα, Τζόρτζεβιτς, Μενδρινός, Λεονάρντο, Χρήστος Κωνσταντίνου, Λιονέλ Νούνιες, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Κώστας Μήτρογλου, Φερνάντο Μπελούτσι και Μίρνες Σίσιτς. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Γιάννης Χρυσικόπουλος, ενώ την Τετάρτη θα μεταβεί στην αγγλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει τον αγώνα ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ