Αποτελέσματα 19ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.2.08

Το καλύτερο δώρο για την 100ή του επέτειο δέχθηκε ο Παναθηναϊκος που επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός άφησε βαθμούς στο Καυτατζόγλειο απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς και η ΑΕΚ υποχρεώθηκε στην δεύτερη εντός έδρας ήττα για την φετινή περίοδο με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
Ο Άρης δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Εργοτέλη , ενώ σημαντικούς βαθμούς για το κυνήγι της πέμπτης θέσης πήρε η Skoda Ξάνθη που νίκησε εκτός έδρας τον Ατρόμητο. Σημαντικές νίκες πέτυχαν η Λάρισα επί του Λεβαδειακού στην Λειβαδειά, ο ΟΦΗ που πήρε μια βαθμολογική ανάσα και εκμεταλεύθηκε το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως και ο Ηρακλής που νίκησε επίσης εκτός έδρας την Βέροια η οποία βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη.

Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3
Ο Πανιώνιος επικράτησε της ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και την γκρέμισε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 10' με τον Τζιμπουρ που πέρασε σαν σταματημένους τους αμυντικούς της ΑΕΚ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χούτος (15') διπλασίασε τα τέρματα των φιλουξενομπενων. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Στην επανάληψη ο Χούτος 54' έριξε στο καναβάτσο τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το δεύτερο του προσωπικό τέρμα. Λίγα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ μείωσε με τον Καλόν (60') στην πρώτη του εμφάνιση με την Ένωση και στο 74' με τον Μπλάνκο. Αρνητικός πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο διαιτητής Φωτιάδης που υπέπεσε σε αρκετά λάθη και για τις δυο ομάδες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0 Άνευρος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός και άφησε τρεις βαθμούς στην Καλαμαριά όπου αντιμετώπισε έναν πιο αποφασιστικό Απόλλων ο οποίος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Μπάρκογλου με κεφαλιά στο 91'.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 0-1
Δεύτερο εκτός έδρας "τρίποντο" για τη Λάρισα και πάλι με γκολ του Αλεξάνδρου (31'). Ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη η ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο σκορ όμως στο 15' ο Άντερσον αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι.

ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0
Αποδίδοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, ο Άρης πήρε εύκολη νίκη 2-0 επί της Καλαμαριάς με σκόρερ τους Αβραάμ Παπαδόπουλο που ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι στο 22' και τον Φελίπε Σανσόν στο 49'. Για περίπου 20 λεπτά αγωνίστηκε ο Αμορόζο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-3
Μετά από συναρπαστικό παιχνίδι η Ξάνθη νίκησε μέσα στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 3-2, στο πλαίσιο της 19ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ λίγκα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ακριτική ομάδα ήταν ο Πολωνός Γκζέλακ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και δημιούργησε το άλλο. Το σκορ άνοιξε στο 28 ο Λαμπριάκος, ενώ στο 44' ο Γκέσλακ διπλασίασε τα τέρματα της Scoda. Στην επανάληψη ο Πολωνός σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 58 και οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ με δυο τέρματα του Τσίγκα στο 68' και 77'.

Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ. 2-0
Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ στο "Παγκρήτιο", καθώς επικράτησε με 2-0 των Θεσσαλονικέων και κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέρματα για την ομάδα της Κρήτης πέτυχαν ο Κουνενάκης στο 22 και ο Νουαφόρ στο 92'.

ΒΕΡΟΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2
Ο "Γηραιός", ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ριμπέιρο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πήρε δις το προβάδισμα με τους Γιάντση (12') και Φονσέκα (71'), ενώ η "βασίλισσα του βορρά" είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καμάλ Έντο στο 45'.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 2-0
Έστω και δύσκολα, ο Παναθηναϊκος πέρασε το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Αστέρα Τρίπολης και γίορτασε την επέτειο του με την πρωτία στην Superleague. Το σκορ άνοιξε ο Ντογιέ στο 76' με κεφαλιά ενώ ο Σαλπιγγίδης στο 88΄ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 43
2. Α.Ε.Κ. 42
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 41
4. ΑΡΗΣ 32
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 31
6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 28
7. SKODA ΞΑΝΘΗ 28
8. Π.Α.Ο.Κ. 23
9. ΗΡΑΚΛΗΣ 22
10.ΛΑΡΙΣΑ 22
11.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 21
12.Ο.Φ.Η. 19
13.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 18
14.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 18
15.ΒΕΡΟΙΑ 17
16.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 13

ΣΚΟΡΕΡ
1.ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 13
2.ΜΠΛΑΝΚΟ 13
3.ΤΖΙΜΠΟΥΡ 11
4.ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 11
5.ΡΑΝΤΖΙΝΚΣΙ 10
6.ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 8
7.ΦΙΛΟΜΕΝΟ 7
8.ΜΟΝΤΟΓΙΑ 6
9.ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ 6
10.ΤΖΕΖΑΡΕΚ 5
11. ΚΛΕΪΤΟΝ 5
12. ΝΟΥΑΦΟΡ 5
13. ΡΙΒΑΛΝΤΟ 5
14. ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ 5

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ