Αποτελέσματα 20ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 11.2.08

Για δεύτερη συνεχή αγωνισιτκή ο Παναθηναϊκος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας αφού κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βέροιας. Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 0-4 επί του Πανιωνίου, ενώ η ΑΕΚ έκανε την δεύτερη συνεχή ήττα της στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Λάρισα που πλέον μπαίνει στο κυνήγι για το Ουέφα. Στο ντέρμπ της συμπρωτεύουσας νικητής ήταν ο ΠΑΟΚ επί του ΑΡΗ, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε η Skoda Ξάνθη με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, έτσι είχαμε τον Ηρακλή με τον Ατρόμητο να μοιράζονται τους δυο βαθμούς, τον Όφη που έμεινε όρθιος στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα και τον Εργοτέλη που ανέτρεψε το 0-2 του Απόλλωνα Καλαμαριάς και διατήρησε τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 Δίχως να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός πέρασε σαν οδοστρωτήρας από την Νέα Σμύρνη. Ο Ντάρκο Κοβάσεβις σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο( 5',53') ενώ ο Τζόρτζεβιτς 27'(πεν) και Νούνιεζ 81' πέτυχαν τα υπόλοιπα τέρματα. Ο Πανιώνιος υποχρεώθηκε να παίξει με 10παίκτες για 55' λεπτά όταν ο Μπερντέ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα έπειτα από ανατροπή του Τζόρτεβιτς στην μεγάλη περιοχή. Με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο Παρασκευάς Άντζας στο 83.

ΛΑΡΙΣΑ - Α.Ε.Κ. 1-0
Εντυπωσιακό ντεμπούτο έκανε ο Ματσέι Γιουράφκσι στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΛ αφού ήταν ο δήμιος της ΑΕΚ με ένα τέρμα που πέτυχε στο 77'.
Η ΑΕΚ πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και έχασε έδαφος στην προσπάθεια για την διεκδίκηση του τίτλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 2-2
Κάθε αγώνας του Εργοτέλη είναι μια μάχη για την παραμονή του στην Α' Εθνική.
Οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν ιδανικοί αυτόχειρες καθώς, προηγήθηκαν με 2-0 με τέρματα των Πρίτο 36' και Μπάρκογλου 55', πριν ισοφαρίσουν ο Βακουφτσής στο 82' και ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός Κλιντ Μάθις (91') στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-1
Εντυπωσιακής έκτασης νίκη πέτυχε η Skoda Ξάνθη επί του Λεβαδειακού.
To ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 χάρη στα τέρματα των Τζιωρτζιόπουλου 24' και Ρατζίνσκι 39', ο Λεβαδειακός μείωσε το σκορ με το γκολ του Λεονάρντο στο 59', όμως η ανωτερότητα της Ξάνθης σε αυτό το ματς πιστοποιήθηκε με άλλα δύο τέρματα, που είχαν την υπογραφή των Γκρζέλακ στο 70' που σημείωσε το τρίτο του τέρμα σε δύο ματς και του Πένκο στο 88'.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 3-0 Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και πήρε ρεβάνζ για το 3-1 του πρώτου γύρου. Οι γηπεδούχοι "τελείωσαν" τους κιτρινόμαυρους μέσα σε ένα τέταρτο εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της άμυνας των φιλοξενουμένων και του Κώστα Χαλκιά.
Ο δικέφαλος του Βορρά ήταν ανώτερος καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε σε κανένα σημείο τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς να κάνουν το παιχνίδι τους. Με περισσότερο πάθος και θέληση οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα με οκτώ κάρτες συνολικά. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπαλάφας 32, Χριστοδουλόπουλος 37' και Σάλμον 45'.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1-1
Ηρακλής και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με έξοχο γκολ του Φονσέκα (47') και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με φάουλ του Λουτσιάνο στο 92'. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 60' αποβλήθηκε ο Μαυρογενίδης και στο 82' ο Τρέχο, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - Ο.Φ.Η. 1-1
Ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη και έμεινε για πέμπτο παιχνίδι μακριά απο τις νίκες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48' με τον Φιλομένο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 69' με τον Σταυρακάκη. Ο Αστέρας είχε δοκάρι στο 70' σε σουτ του Κυριάκου, με τους Κρητικούς να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς στο 75' αποβλήθηκε ο Γκέρμπερ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-0
Ο Αντρέας Ιβανιστς ήταν ο λυτρωτής του Παναθηναϊκου με ένα τέρμα που πέτυχε στο 71ο λεπτό. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους που είχαν ένα καλό ημίχρονο μόνο ο Καραγκούνης που με το πάθος του άλλαξε την μορφή του αγώνα με την είσοδό του στην επανάληψη, ενώ είχε και δοκάρι στο 61'.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 46
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 44*
3. Α.Ε.Κ. 42
4. ΑΡΗΣ 32
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ 32
6. SKODA ΞΑΝΘΗ 31
7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 28
8. Π.Α.Ο.Κ. 26
9. ΛΑΡΙΣΑ 25
10. ΗΡΑΚΛΗΣ 23
11. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 22
12. Ο.Φ.Η. 20
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 18
14. ΒΕΡΟΙΑ 17
15. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 16*
16. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 14

*εκρεμεί ο αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων σύμφωμα με απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής.

ΣΚΟΡΕΡΣ
1. ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 15
2. ΜΠΛΑΝΚΟ 13
3. ΡΑΝΤΖΙΝΚΣΙ 11
4. ΤΖΙΜΠΟΥΡ 11
5. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 11
6. ΦΙΛΟΜΕΝΟ 8
7. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 8
8. ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ 7
9. ΜΟΝΤΟΓΙΑ 6
10. ΤΖΕΖΑΡΕΚ 5
11. ΚΛΕΪΤΟΝ 5
12. ΝΟΥΑΦΟΡ 5
13. ΡΙΒΑΛΝΤΟ 5
14. ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ 5
15. ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ 5

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ