Σοβαρότητα και πίστη

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.2.08

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά βράδια για τον Ολυμπιακό όπου απόψε θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι για την φάση των 16 του Champions League. Η αποστολή των Λονδρέζων αντιμετώπισε αρκετή ταλαιπωρία λόγο των ακραίων καιρικών φαινομένων με αποτέλεσμα να καταφτάσει στην Αθήνα με αρκετές ώρες καθυστέρηση.
Με αγωνιστική σοβαρότητα και πίστη για την νίκη θα πρέπει να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απέναντι στην πρόκληση της φάσης των 16 του Champions League. Οι Βρετανικές ομάδες κατά παράδοση παίζουν με μεγάλο αγωνιστικό πάθος και παρουσιάζουν σύνολα με εξαιρετική φυσική κατάσταση, αλλά το ομαδικό πνεύμα και η πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι το ζητούμενο από τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ ο Αβραάμ Γκράντ θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 έχωντας έναν προηθημένο. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρίσκεται ο Ντρογκμπά ή ο Ανελκά έχωντας στα άκρα τους Κόουλ και Ραϊτ Φίλιπς. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Εσσιέν, Μπάλακ, Λάμπαρντ και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Τέρι, Καρβάλιο έχωντας δεξιά τους τον Φερεϊρα και αριστερά τον Άσλεϊ Κόουλ, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο
Τσέχ. Εναλλακτικές λύσεις για την άμυνα θα είναι οι Άλεξ, Μπεν Χαϊμ και στα άκρα ο Μπελέτι.
Από πλευράς Ολυμπιακού Ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να παρατάξει το γνώριμο 4-5-1 με μοναδικό προωθημένο τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς καθώς ο Ρομανά Τρεζόρ Λούα-Λούα θα βρίσκεται στον πάγκο. Στον χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Ιεροκλής Στολτίδης, Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα και Βασίλης Τοροσίδης, έχωντας μπροστά τους στα άκρα τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Λουτσιάνο Γκαλέτι. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τάσο Πάντο στο αριστερό άκρο, Μίχαλ Ζεβλάκοφ δεξιά, Παρασκευά Άντζα και Χούλιο Σέζαρ ως κεντρικά μπακ. Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκονται οι Φερνάντο Μπελούτσι, Μίρνες Σίζιτς, Κώστας Μενδρινός, Λιονέλ Νούνιεζ, Χρήστος Πατσατζόγλου, Κώστας Μήτρογλου, Ντε Τζίσους Ζεράλντο Λεονάρντο και ο Μιχάλης Σηφάκης.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα την διευθύνει ο Αυστριακός διαιτητής Κόνραντ Πλάουτς.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ