Δύο ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός των ομάδων μας για την φάση των 32 στο κύπελλο Ουέφα. Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με σκόρ 1-1 απέναντι στην Χετάφε και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση. Ο Παναθηναϊκος έχωντας σε εκπληκτική ημέρα τον τερματοφύλακα του κράτησε το 0 απέναντι στους Ρεϊντζερς στη Σκωτία και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την ρεβάνς που θα γίνει στην Αθήνα.
Αναλυτικά:

ΑΕΚ-ΧΕΤΑΦΕ 1-1
Ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Ισμαέλ Μπλάνκο με τακουνάκι απέτρεψε τα χειρότερα για την ΑΕΚ που παρουσιάστηκε νωθρή στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αργεντινός επιθετικός, που παρά την φυγή του Φερέρ έμεινε στον πάγκο για 81 λεπτά, έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά ισοφάριζοντας σε 1-1 στο 94ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τη Χετάφε και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του για πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου UEFA. Κακή η εμφάνιση της «Ένωσης» απέναντι σε μία πολύ μέτρια ισπανική ομάδα, η οποία προηγήθηκε με γκολ του Ντε Λα Ρεντ στο 86’ από λανθασμένη απομάκρυνση του Ενσαλίβα.
K.A.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0
Με ήρωα τον Γκαλίνοβιτς που έκανε σπουδαίες και σωτήριες επεμβάσεις ενώ είδε στο 90' την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του από σέντρα σουτ του Μπερκ, ο Παναθηναϊκός έφυγε με ένα θετικό αποτέλεσμα από το "Αϊμπροξ" και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην φάση των 16. Με αρκετό πάθος αγωνίστηκαν οι παίκτες του Πεσεϊρο σε ένα παιχνίδι με αρκετή σκοπιμότητα. Οι "πράσινοι" δεν φοβήθηκαν τον αντίπαλο τους και κατάφεραν να δημιουργήσυν φάσεις στην εστία του ΜακΓκρέγκορ, ενώ είχαν αρκετά καλή λειτουργία στην μεσαία γραμμή και λίγο έλειψαν να πάρουν και την νίκη στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ