Αποτελέσματα 22ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.2.08

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο Παναθηναϊκος που νίκησε έστω και δύσκολα τον Λεβαδειακό. Όρθιος παρέμεινε στην καυτή Τούμπα ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ ενώ επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ που πέρασε από το Καυτατζόγλειο με αντίπαλο τον Ηρακλή, ο οποίος έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία. Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο επί του Εργοτέλη ο οποίος πλέον έχει δύσκολο έργο για να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ νίκη μέγιστης βαθμολογικής σημασίας πέτυχε η Βέροια επί του Άρη. Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν η Ξάνθη με την Λάρισα όπως και Αστέρας Τρίπολης με τον Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και ο Ατρόμητος στην Κρήτη επί του ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1
Με το επιθετικό του δίδυμο, Τζιμπούρ και Χούτο, να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι "κυανέρυθροι" κατάφεραν να "κλειδώσουν" ουσιαστικά τη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο όταν και πήραν διαφορά δύο τερμάτων, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Έβαλντ Λίνεν, Ράφικ Τζιμπούρ, να κάνει το 1-0 στο 15'φτάνοντας τα 12 τέρματα στο πρωτάθλημα, και τον Λάμπρο Χούτο να φέρνει να διπλασιάζεται τα τέρματα για την ομάδα του στο 40. Για τους φιλοξενούμενους πέτυχε το γκολ της τιμής ο Ογκουνσότο στο 85'.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ 1-1
Iσόπαλο έληξε το ματς της Ξάνθης με την Λάρισα 1-1. Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο τη νίκη καθώς, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην επανάληψη και το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο, ανταμείβοντας την προσπάθεια των παικτών των δύο ομάδων στο ματς. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενος ο Κυριακίδης στο 4' για να έρθει η ισοφάριση από τον Γκρέζλακ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
Όρθιος παρέμεινε ο Ολυμπιακός που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στην καυτή Τούμπα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Γκονζάλες στο 2', αλλά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 22'με γκολ του συνήθη ύποπτου Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Επισόδεια έγιναν στην φυσούνα μεταξύ του Κονσεϊσαο και του Αντώνη Νικοπολίδη. Οι δυο παίκτες λογόφεραν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ε.Κ. 0-1
Με γκολ του Λυμπερόπουλου στο 46' η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια αγχωτική νίκη (1-0) στο Καυτατζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο απόλυτος κυριάρχος όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 1-1
Η Καλαμαριά πήρε τον βαθμό που ήθελε από την δύσκολη έδρα του Αστέρα στην προσπάθειά της να κρατηθεί στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Χετεμάι για να ισοφαρίζει ο Φιλομένο στο 37' με κεφαλιά. Παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα λόγο των αποτυχημένων αποτελεσμάτων των τελευταίων αγωνιστικών αποτέλεσε εχθές ο Κάμπος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Γιάννη Γκούμα στο 11' έκαμψε την αντίσταση του Λεβαδειακού και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δύο βαθμούς απόσταση από τον Ολυμπιακό και τέσσερις από την ΑΕΚ, την οποία θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Αποδοκιμάστηκε έντονα από 7.000 φιλάθλους ο Χοσέ Πεσεϊρο

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ 1-0

Η Βέροια με γκολ του Μπικόφσκι στο 27' νίκησε 1-0 τον Άρη και παρέμεινε ζωντανή στην μάχη της παραμονής στην Super League. Οι "κίτρινοι' αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα με την αμυντική τακτική των γηπεδούχων, όμως στο 64' πλησίασαν την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Κόκε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.

Ο.Φ.Η. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 0-1
Νίκη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας για τον Ατρόμητο, που επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Εμάνουελ Περόνε στο 61ο λεπτό, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Περιστερίου.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 49 **
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 48 *
3. Α.Ε.Κ. 45 **
4. ΑΡΗΣ 35
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ 33
6. SKODA ΞΑΝΘΗ1 32 **
7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 31
8. Π.Α.Ο.Κ. 30
9. ΛΑΡΙΣΑ 29
10. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 25 **
11. Ο.Φ.Η. 23
12. ΗΡΑΚΛΗΣ 23
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 21
14. ΒΕΡΟΙΑ 20
15. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 17 *
16. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 14

*-εκρεμεί η απόφαση της έφεσης του Ολυμπιακού για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής
**-Παναθηναϊκος, ΑΕΚ, Ξάνθη, Ατρόμητος, έχουν ένα αγώνα λιγότερο.

ΣΚΟΡΕΡΣ
1. ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ 16
2. ΜΠΛΑΝΚΟ 13
3. ΤΖΙΜΠΟΥΡ 12
4. ΡΑΝΤΖΙΝΣΚΙ 11
5. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 11
6. ΦΙΛΟΜΕΝΟ 9
7. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 9
8. ΜΟΝΤΟΓΙΑ 8
9. ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ 7
10. ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ 6
11. ΤΖΕΖΑΡΕΚ 5
12. ΚΛΕΪΤΟΝ 5
13. ΠΕΡΟΝΕ 5
14. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ 5
15. ΝΟΥΑΦΟΡ 5
16. ΚΟΚΕ 5
17. ΡΙΒΑΛΝΤΟ 5
18. ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ 5


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ