Αρνητικοί πρωταγωνιστές οι Γκαλίνοβιτς-Βύντρα.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.2.07

Αν και ο Παναθηναϊκος πραγματοποίησε εχθές μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Λανς, είχε την ατυχία να βρίσκεται σε άσχημη μέρα ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ο οποίος έκανε αρκετά λάθη, ένα από τα οποία εκμεταλεύθηκε η Λανς σε κομβικό σημείο του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ασκώντας πίεση στον χώρο του κέντρου και έχωντας τον Ίβανσιτς να περνάει εξαιρετικές μπαλιές στους επιθετικούς κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία και να μην επιτρέψουν στην Γαλλική ομάδα να πολιορκήσει την εστία του Γκαλίνοβιτς. Η επανάληψη ήταν διαφορετική, οι Γάλλοι προηγήθηκαν με ένα εκπληκτικό γκολ του Τζέμα έξω από την μεγάλη περιοχή όμως οι πράσινοι απάντησαν λίγα λεπτά αργότερα με σουτ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Οι Γάλλοι προς στιγμήν φάνηκε να τα χάνουν, όμως ένα τραγικό λάθος του Γκαλίνοβιτς επέτρεψε στην Λανς να προηγηθεί ξανά στο σκόρ και να κερδίσει την αυτοπεποίθηση της στον αγωνιστικό χώρο. Αν και όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκος θα επέστρεφε στην Αθήνα θέλωντας μόλις ένα γκολ για να προκριθεί στο 90 έπειτα από μια εσφαλμένη ενέργεια του Βύντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, η Λανς κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ντιντάν για να σημειώσει το τελικό 3-1. Πλέον ο Παναθηναϊκος ζητά δυο τέρματα εις βάρος των Γάλλων, γεγονός που φαντάζει δύσκολο όχι όμως ακατόρθωτο ειδικά αν πραγματοποιήσει μια εμφάνιση σαν την χθεσινή, έχωντας σε καλύτερη μέρα την αμυντική του γραμμή.

Λανς (Φρανσίς Ζιλό): Ιτάνζ, Μπαρούλ, Ντεμόν, Ζιλέ, Χίλτον, Τισιέ, Καριέρ (81’ Μοντερούμπιο), Σε. Κεϊτά, Κουζίν, Ντιντάν, Ζεμάα

Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον, Μόρις, Γκούμας Λεοντίου (59’ Μπόβιο), Τζιόλης, Ρομέρο (82’ Νίνης), Ιβανσιτς, Παπαδόπουλος (68’ Μάντζιος), Σαλπιγγίδης.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ