Αποτελέσματα Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.2.07

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-3
Πέντε φορές σημείωσε τέρμα ο Ολυμπιακός και κατάφερε να αναδειχθεί ισόπαλος με την ΑΕΚ που εκφράζει παράπονα για την διαιτησία. Για τρεις περιπτώσεις πέναλτι κάνουν λόγο οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για την άδικη αποβολή του Ζεβλάκοφ στο 54ο. Τα γκολ πέτυχαν : Νικοπολίδης 28’ (αυτ.), Κωνσταντίνου 48’ (αυτ.), Καπάνταης 71’ για την ΑΕΚ και για τον Ολυμπιακό, Τζόρτζεβιτς 44’, Ριβάλντο 45’, Σέζαρ 62’.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3
Οι Αθηναίοι κατάφεραν έστω και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ραγκουέλ να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και το 2-1 να το κάνουν 2-3 στις καθυστερήσεις του αγώνα. Χλωρός (6') και Ίλιε (87') τα γκολ των γηπεδούχων, Μπιλίσκοφ (72' αυτ.), Λουτσιάνο (88') και Ρόβας (90'+) αυτά των νικητών.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-1
Ο "δικέφαλος" εκμεταλλεύθηκε καλύτερα τις ευκαιρίες που είχε, ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και με τον Γεωργιάδη σε πολύ καλή ημέρα κέρδισε τους τρεις βαθμούς. Οι "πράσινοι" ισοφάρισαν, έχασαν κλασικές ευκαιρίες να το ξανακάνουν, με τον Μάντζιο μοιραίο παίκτη, αλλά τελικά αποχαιρέτησαν οριστικά τις ελπίδες τους για τον τίτλο. ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ 3-0 Έχοντας σε πολύ καλή ημέρα την τριπλέτα των Γκουστάβο, Σίκοφ και Ντα Σίλβα, η Κέρκυρα ευτύχησε να μετατρέψει το επικίνδυνο και ιδιαίτερα σημαντικό ματς με το Αιγάλεω σε παράσταση για ένα ρόλο, καθώς κέρδισε με το ευρύ όσο και άνετο 3-0 και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΛΑΡΙΣΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ 3-0
Η "βυσσινί θύελλα" ήταν σοβαρή και πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, με τα γκολ να έρχονται από τους Γκούγκα (4'), Στάθη Αλωνεύτη (29') και Γιόζεφ Κόζλεϊ (83').

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 3-1

Με προσωπικό σόου από τον Λουρένσο που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του (12΄ και 69΄) και έφτιαξε το τρίτο (Αραβίδης στο 86΄) ο Πανιώνιος επικράτησε της Καλαμαριάς με 3-1. Οι Πόντιοι είχαν ισοφαρίσει με τον Μπούσι στο 19΄.

ΟΦΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-3

Ο Εργοτέλης διπλασίασε τις νίκες του επί του ΟΦΗ την τρέχουσα περίοδο, επικρατώντας και μέσα στο Παγκρήτιο, αυτή τη φορά με 3-1. Η ομάδα του Καραγεωργίου πήρε έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα, σ' ένα ματς με πολλά νεύρα και φάουλ.

ΑΡΗΣ-ΞΑΝΘΗ 1-0

Η ομάδα του Ερνάντεθ νίκησε την Ξάνθη με 1-0 (Κουλουχέρης 81΄), έφτασε στους 29 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα του ΟΦΗ νωρίτερα ανέβηκε στην πέμπτη θέση και εδραιώθηκε για τα καλά στις θέσεις που οδηγούν στο κύπελλο UEFA. Σε μπελάδες μπαίνει η Ξάνθη που βρίσκεται λίγο πριν την ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ