Αποτελέσματα 22ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.2.07

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 4-1
Γκολ και θέαμα πρόσφερε στους οπαδούς του ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε με 4-1 του λαβωμένου Ατρόμητου. Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ο διαιτητής Παπασταμάτης του συνδέσμου Αθηνών, που έδειξε αρκετές κίτρινες κάρτες και απέβαλε τον Καστίγιο Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Μπόρχα (27'), Ριβάλντο (35'), Καστίγιο (48') και Παππάς (90'+) ενώ ενδιάμεσα είχε μειώσει σε 3-1 ο Λουτσιάνο (52') με πέναλτι.

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-4
Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το μεγάλο ντέρμπι της 22ής αγωνιστικής ο Παναθηναϊκος που βρέθηκε να προηγείτα από τα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα με 0-2. Γκούμας 3', Νίνης 8', Σαλπιγγίδης 24' και Ίβανσιτς 66' τα γκολ για τους φιλοξενούμενους ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο 88 ο Παντελής Καπετάνος.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 1-0
Ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ του Μελίσση στο 22’ επικράτησε του αιώνιού του αντιπάλου και έδωσε μεγάλη χαρά στους οπαδούς του ενώ ο Άρης θα μπορούσε όμως να φύγει με την ισοπαλία αν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ευστοχούσε σε χτύπημα πέναλτι.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1
Σημαντικό βήμα προς την παραμονή του στη Superleague πραγματοποίησε ο Εργοτέλης στη Θεσσαλονίκη ο οποίος με το 0-1 επι του Ηρακλή εκτός από την δική του παραμονή έβαλε σε μεγάλους μπελάδες τους "κυανόλευκους".

ΟΦΗ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2-0
Με τέρματα των Ουέλιγκτον και Οφορίκουε ο ΟΦΗ έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς και συνέχισε το σερι των θετικών του εμφανίσεων.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
Σε ένα παιχνίδι όπου για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου η Λάρισα «έκλεψε» τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και με το 1-0 πήρε το τρίποντο εκμεταλλευόμενη το χαμένο πέναλτι του Τζιμπούρ για τους «κυανέρυθρους».

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΞΑΝΘΗ-0-0
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι Κέρκυρα και Ξάνθη προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη χωρίς όμως να το πετύχουν, αφού το τελικό 0-0 ήταν το αποτέλεσμα που σφράγισε την μεταξύ τους αναμέτρηση.

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΙΩΝΙΚΟΣ 3-1
πιστροφή στις νίκες είχε το Αιγάλεω καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, επικράτησε του Ιωνικού με 3-1 στην έδρα του και επέστρεψε το χαμόγελο στους ανθρώπους του city.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ