Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.2.07

Μάπα το καρπούζι και στην φετινή μεταγραφική περίοδο


Αυτή η εβδομάδα με π@π@ριες άρχισε και με π@π@ριες τελειώνει..
και εξηγούμαι....

Γνωστός αθλητικο-γράφος γνωστής εφημεριδάς που πρόσκειτε στον γαύρο Τρίτη πουρνό-πουρνό έβαλε σαν είδηση πως ο Μπασέτζιο κλείνει στον Ολυμπιακό. Ήταν μάλιστα τόσο αποκλειστική που έτρεχε να πάρει συνέντευξη από τον ποδοσφαιριστή. Ένα ντε, που ο Μπασέτζιο είχε μόλις πάρει μεταγραφή και είχε παρουσιαστεί από την Άντερλεχτ, το προηγούμενο βράδυ!

Η δεύτερη π@π@ρι@ ήταν σήμερα που είχε βουήξει ο τόπος για παίκτη που πιάστηκε ντοπέ και το επώνυμο του έληγε σε όπουλος...Μωρέ ποιός να είναι; Τελικά πρόκειται για παίκτη ομάδας Γου εθνικής που βρέθηκε θετικός σε χρήση Ινδικής Κάναβης. Έτρεχαν οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ και του γαύρου να μάθουν αν είναι δικής τους ομάδας ο παίκτης μιας και πρόσφατα είχαν περάσει σε αντί-ντόπινγκ κοντρόλ.

Ο Λεμονής κατάφερε να απομυθοποιήσει το υλικό του γαύρου εντελώς. Στο πρώτο ματς με τα Γιάννενα έδειξε πόσο λίγοι είναι οι αναπληρωματικοί, προχθές είδαμε το ίδιο σενάριο να επαναλαμβάνεται με τους βασικούς.

Ούτε σε καιρό εκπτώσεων δεν βρήκε να αγοράσει κάτι ο Ντέμης. Μετά από την πόρτα που έφαγε από την Μπόκα για τον Μονταϊνι, ήρθε και η αντίρρηση του Μεγιόγνκ Ζε και έδεσε το γλυκό...

Μεγάλη πλάκα έχουν οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ, μεγάλη σας λέω, ο Ντουμιτρέσκου δεν τους έκανε γιατί ήταν λίγος, Ο Σέρβος δεν τους έκανε γιατί η ομάδα δεν τράβαγε στο γήπεδο, Ο Παράσχος δεν τους κάνει γιατί παίζει αμυντικό ποδόσφαιρο; Μα καλά δεν ξέρουν ούτε ποιούς έχουν, ούτε ποιους προσλαμβάνουν; Αλλά αυτός που φταίει το λιγότερο είναι ο κόσμος που θα έπρεπε να βάλει τους μακεδονομάχους κονδυλοφόρους στην πλατεία Αριστοτέλους και να τους βάλει να απαγγέλουν ρυθμικά το Δεν περνάς κυρά μαρία..δεν περνάς....δεν περνάς...

Λογικό και επόμενο είναι αυτό, γιατί δεν υπάρχει επαγγελματική νοοτροπία από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Ένα πράγμα θα σας πω, επί ημερών Σόλιντ παίκτης που δεν θα πω το όνομα του είχε βάλει το πόλαρ σε ένα σκύλο...Και μετά αναρωτιούνται οι γαύροι τι δεν πάει καλά στην ομάδα.

Κάτι σας είχα πει ο Καφές πως μιλάει με μεγάλη ομάδα του Κέντρου...

Ο Σωκράτης έχει καεί από τους ξένους τεχνικούς. Μέχρι τελευταίας δεκάρας πήρε τα φράγκα ο Καίσαρας Μπιγκόν και το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Σόλιντ. Για τον τελευταίο μάλιστα σκοπεύουν να του κάνουν χουνέρι, πως δήθεν είναι μάνατζερ, αλλά κάπου σκαλώνουν μήπως καταρακωθεί το προφίλ της ομάδας... Η ζημιά έχει γίνει πάντως...

Εκνευρίζεται ο Ντέμης όταν ακούει το σύνθημα ΑΕΚάρα σ' αγαπώ μα τι να κάνω που έχω πρόεδρο Ρουφ...

Ο Μαλε θέλει και ο Μάτζιος το σκέφτεται αν δεν είναι βασικός στην συνέχεια του πρωταθλήματος...

Αυτός ο Βεζυρτζής, τι ωραία που τα έχει κάνει. Έδιωξε Χαραλαμπιδη, Τσίγγα στην ψύχρα. Δηλαδή ρε Καρντάσια, ποιό όφελος είχε ο ΠΑΟΚ από την μεταγραφή του Σαλπιγγίδη; Ρωτήστε τον Ζαγοράκη να σας τα πει...Αυτόν τον καταλαβαίνετε καλύτερα.

Η νέα ίωση που επικρατεί στον Βάζελο λέγεται Νινήτιδα. Πρόσεχε τζίγγερ γιατί δεν είναι λίγα τα λαμόγια που θα θελήσουν να σου φορτώσουν σκάρτο πράγμα για κελεπούρι.

"Δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε αυτή η δήλωση μου. Νομίζω ότι κάθε προπονητής, σε οποιαδήποτε χώρα, μιας ομάδας όπως η ΑΕΚ, αλλά και του Ολυμπιακού φαντάζομαι, θα απαντούσε ότι ποντάρει στην ομάδα του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι φυσιολογικό το να πω ότι ποντάρω σε άλλη ομάδα. Εγώ ακόμη ποντάρω στην ομάδα μου και θα το κάνω μέχρι να βγούμε οριστικά εκτός στόχου, μέχρι να εξαφανιστεί κάθε πιθανότητα και μαθηματικά". Τάφε έδη Λορέντζο Σέρα Φερέρ. Την άλλη φορά που θα μιλήσεις μίστερ, φρόντισε να εμφανίζονται οι υπότιτλοι με τις παρενθέσεις...μπας και σε καταλάβουν.

Να κρατήσει τον Λεμονή θέλει ο Σωκράτης, αν και εφόσον πάρει το πρωτάθλημα και τα ντέρμπι. Ούτε τεχνικό διευθυντή σκέφτεται να προσλάβει, ούτε ξένο προπονητή. Δεν γουστάρει να τον καπελώνουν άλλοι και να τους αποζημειώνει μετά. Εγώ μια ερώτηση θα κάνω, αφού ήθελε κάποιον να του παίρνει το πρωτάθλημα, να μην έχει απαιτήσεις για μεγάλες μεταγραφές και να του φέρνει αποτελεσματά στην Ευρώπη, γιατί έδιωξε τον Μπάγιεβιτς; Μια χαρά τα έβρισκε στις αποζημειώσεις με τον Σέβρο και δεν αποκλείεται να τα ξαναβρει ειδικά αν το αποτέλεσμα της Κυριακής είναι αρνητικό...
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ