Απέτυχε το πείραμα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.2.07

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για την φάση των 32 του κυπέλου Ουέφα απέναντι στην Γαλλική Παρί Σεν Ζερμαίν και ηττήθηκε με 0-2 και η πρόκριση στην φάση των 16 μοιάζει πλέον απίθανη. Ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ, αιφνιδίασε με την χθεσινές επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα και η ΑΕΚ παρουσίαστηκε ασύνδετη με τον Καπετάνο να είναι ο μοναδικός φουνταριστός και τους Μαντούκα, Σέζαρ να τον πλαισιώνουν στα άκρα. Από την πλευρά του ο Πολ Λε Γκέν παρέταξε την Παρί με αρκετούς αναπληρωματικούς έχωντας αμυντικούς προσανατολισμούς με σκοπό να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ΑΕΚ ξεκίνησε αρκετά νωρθά το παιχνίδι και εγλωβίστηκε στον αργό ρυθμό της Παρί και δημιούργησε ελάχιστες φάσεις στην αντίπαλη εστία. Μετά το πρώτο μισάωρο η ΑΕΚ άρχισε να ξεθαρεύει και να πλησιάζει την εστία του Λάντρο με τον Καπετάνο να χάνει δυο καλές ευκαιρίες για να χρηστεί σκόρερ ενώ στο 36 ο Σέζαρ έκανε ένα φαλτσαριστό σουτ που κατέληξε στην συμβολή των δοκών του Λαντρό. Η ψυχρολουσία για την ΑΕΚ ήρθε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όταν έπειτα από κόρνερ που κέρδισε η Παρί, ο υψηλόσωμος Τραορέ νίκησε στον αέρα τους αμυντικούς της ΑΕΚ και με δυνατή κεφαλία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ελληνικής ομάδας.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ δεν κατάφερε να συνέλθει από το σοκ και εμφανίστηκε ανήμπορη να δημιουργήσει φάσεις στην εστία της Παρί. Στο 87 ήρθε ο επίλογος του ματς με τον Μεντί να κάνει άνω κάτω τους Τζιορτζώπουλο, Τσιρίλο και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σορεντίνο γράφωντας το 2-0.
Η ήττα και η κακή εμφάνιση της ΑΕΚ έφεραν… γκρίνια στις εξέδρες. Από το πέταλο της Original ακούστηκε «Σε βλέπει ο Αμπράμοβιτς και τρέμει, γεια σου, Ντέμη, γεια σου, Ντέμη», «κάνε καμιά μεταγραφή και άσε τα σεκιούριτι», «έξω οι ρουφιάνοι από την ΑΕΚ», ενώ την ίδια ώρα οι περισσότεροι οπαδοί από τις υπόλοιπες κερκίδες αποδοκίμαζαν τα συνθήματα των οργανωμένων.
Κ.Α.

ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Σορεντίνο, Πλιάτσικας (63΄ λ.τρ. Γεωργέας), Μόρας, Τσιρίλο, Τζιωρτζιόπουλος, Κυριακίδης (46΄ Καφές), Τόζερ, Λάκης (54΄ λ.τρ. Κονέ), Ζούλιο Σέζαρ, Μαντούκα, Καπετάνος

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Πολ Λε Γκεν): Λαντρό, Μεντί, Σακό (84΄ Ντραμέ) Σισέ, Ντιανέ (67΄ Λουγιντουλά), Καλού, Τραορέ, Σαντόμ, Ροντρίγκες, Ελμπουϊκ, Μουλούμπου

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ