Ανακοίνωσε τον "Πελέ" ο Ολυμπιακός (videos)

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.12.13


Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι από την 1/1/2014 ο Βίγκορ Ούγκο Γκόμες Πάσος, ή αλλιώς Πελέ που αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με την φανέλα του Εργοτέλη. Ο 26χρόνος ποδοσφαιριστής όπως αναφέρει η ανακοίνωση υπέγραψε συμβόλαιο 3.5 χρόνων.

αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Vitor Hugo GOMES PASSOS (Πελέ). Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.
Who is who
Ο Πελέ γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1987 στην Πορτογαλία και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μποαβίστα.
Για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε πρώτη ομάδα συλλόγου τη σεζόν 2004-05, για λογαριασμό της Σαλγκέιρος, πριν πάει το 2005 στη Βιτόρια Γκιμαράες, έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα.
Ο Πελέ έχει πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις από δύο εκ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης. Τον Αύγουστο του 2007 υπέγραψε συμβόλαιο με την Ίντερ, στην οποία έμεινε για έναν χρόνο, με την Πόρτο να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Από εκεί μετακόμισε στην Πόρτσμουθ, εν συνεχεία στη Βαγιαδολίδ και το 2010 μετέβη στην Τουρκία για λογαριασμό της Εσκισεχιρσπόρ. Στο ενδιάμεσο είχε αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Εξάντλησε το τριετές συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη.
Πλέον θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού μας, για τα επόμενα 3,5 χρόνια.



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ