Σαν στόχο την νίκη έθεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλες για τον εντός έδρας αγώνα με την Άντερλεχτ. Σε περίπτωση νίκης, οι ερυθρόλευκοι θα προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που όπως τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, οι ερυθρόλευκοι το αξίζουν με βάση την έως τώρα πορεία τους.
 Από την πλευρά του ο προπονητής της Άντερλεχτ, τόνισε πως η ομάδα του δεν ήρθε στην Αθήνα για τουρισμό και θα αγωνιστεί για να πάρει την νίκη, ενώ θεωρεί πως το αποτέλεσμα στις Βρυξέλες αδικεί την ομάδα του. Στο ίδιο μήκος κύμματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού της Άντερλεχτ Γκιγιόμ Ζιλέ μίλησε για "εκδίκηση" απέναντι στην Ελληνική ομάδα και τόνισε πως στο Βέλγιο κόστισε η έλλειψη εμπειρίας.
 Με 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει την Άντερλεχτ ο Γιον Φαν Ντε Μπρομ. Πιθανή 11άδα είναι η εξής: Τερματοφύλακας ο Προτό, ενώ την τετράδα της άμυνας θα απαρτίζουν οι Μπεμπά, Ν' Σακάλα, Κογιατέ, και Βάν Ντε Μπορ. Δίδυμο στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Κλίσταν με τον Ζιλέτ, όπου θα έχουν μπροστά τους τους Πράετ, Άσιαμπονγκ και Νάχαρ ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μίτροβιτς.
 Με δεδομένες τις απουσίες των Κώστα Μήτρογλου και Γιάννη Μανιάτη, ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 4-2-3-1 με την εξής πιθανή σύνθεση:
Κάτω από τα δοκάρια ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, αριστερό μπακ ο Χοσέ Χολέμπας, στο κέντρο της άμυνας ο Δημήτρης Σιόβας και ο Κώστας Μανωλάς και ο Λεάντρο Σαλίνο σε θέση δεξιού μπακ.
Στον χώρο της μεσαίας γραμμής φαβορί είναι οι Ανδρέας Σάμαρης με τον Πάουλο Μασάντο, μπροστά τους θα βρίσκονται οι Νταβίντ Φουστέρ, Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκεζ και Τζόελ Κάμπελ, ενώ μοναδικός προωθημένος αναμένεται να είναι ο Χαβιέ Σαβιόλα.
Στην αποστολή ακόμα βρίσκονται οι Μπάλαζ Μέγιερι, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Γκάεταν Μπόνγκ, Κάρλ Μεντζανί, Ντέλβιν Εντιγκά, Μάικλ Ολαϊτάν, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βλάντιμιρ Βάις και Σαμπού Γιαταμπαρέ.
 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γερμανός Φόλφανγκ Στάρκ, που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιαν Χέντρικ Σάλβερ και Μίκε Πίκτελ. Επιπρόσθετοι βοηθοί είναι οι Τομπάιας Βέλζ και Τομπάιας Στίλερ, ενώ τέταρτος ο Ντέτλεφ Σκέπε.
 Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το NovaSports 2.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ