Ελλάδα - Ρουμανία 3-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.11.13

 Με δυο γκολ του Κώστα Μήτρογλου και ένα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η Εθνική Ελλάδος νίκησε στον πρώτο αγώνα μπαράζ την Ρουμανία και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση για τα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Καλό και ψυχωμένο παιχνίδι από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με τον Μήτρογλου στο 14', όμως οι Ρουμάνοι μείωσαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Στάνκου. Ο Σαλπιγγίδης απάντησε άμεσα στην επόμενη φάση για την Εθνική και έτσι η Εθνική μπήκε με προβάδισμα στο σκορ στο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι Ρουμάνοι άρχισαν να πιέζουν ψηλά, όμως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν αυτό που πέτυχε ένα ακόμα γκολ με τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες να πετύχει ένα τέρμα.

Γκολ: Μήτρογλου (14', 67', Ελλάδα), Σαλπιγγίδης (20', Ελλάδα)-Στάνκου (19', Ρουμανία)
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)
Βοηθοί: Μπερτίνο Μιράντα (Πορτογαλία), Χοσέ Τιάνγκο Γκαρσίας Μπολίνιας (Πορτογαλία)

Κίτρινες κάρτες: Σιόβας (40', Ελλάδα), Κατσουράνης (62', Ελλάδα)-Μπουρτσεάνου (26', Ρουμανία), Κότσις (35', Ρουμανία), Γκοϊαν (43', Ρουμανία), Λάζαρ (87', Ρουμανία)
Κόκκινη κάρτα: Λάζαρ (91', Ρουμανία)

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης (85' Σάμαρης), Τζιόλης, Μανιάτης (77' Καραγκούνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου (80' Γκέκας).

Ρουμανία (Πιτσούρκα): Λόμποντς, Ματσέλ, Γκάρντος, Γκοϊαν, Ρατς, Μπουρτσεάνου (75' Λάζαρ), Κότσις, Τόρζε (74' Γκροσάβ), Στάνκου, Τανάσε (86' Μαξίμ), Μάρικα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ