Με επιθετικούς προσανατολισμούς

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 27.11.13


Με την Παρί Σ.Ζ. θα αγωνιστούν απόψε στο "Πάρκ ντε Πρένς" οι ερυθρόλευκοι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής για τους ομίλους του Champions League. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι παρεβρέθησαν ο Νταβίντ Φουστέρ και ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλες, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του παίζει καλά όταν έχει κατοχή της μπάλας,  θα έχει επιθετικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι και θα σχεδιάσει την ενδεκάδα με βάση του τι είναι καλύτερο για τον Ολυμπιακό.
 Από την πλευρά του ο Λοράν Μπλαν ξεκούρασε κάποιους παίκτες στο Γαλλικό πρωτάθλημα προκειμένου να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να παρατάξει την Παρί με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια της Γαλλικής ομάδας θα βρίσκεται ο Σιρίγκου, στο κέντρο της άμυνας οι Τιάγκο Σίλβα με τον Άλεξ ενώ στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Φαν Ντερ Βιλ με τον Μάξουελ. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Ματουιντί και οι Βεράτι με τον Τιάγκο Μότα.
Σε ότι αφορά την επίθεση, στο αριστερό άκρο αναμένεται να βρεθεί ο Λαβέτσι, δεξιά ο Καβάνι και στην κορυφή ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.
  Σε ότι αφορά τα πλάνα του Μίτσελ, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού κρατά τα χαρτιά του κλειστά και αν κρίνουμε από τις δοκιμές που έκανε στην χθεσινή προπόνηση αναμένεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ,  στο κέντρο της άμυνας οι Κώστας Μανωλάς και Δημήτρης Σιόβας, αριστερό μπακ ο Χοσέ Χολέμπας και δεξί μπακ ο Λεάντρο Σαλίνο. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Γιάννης Μανιάτης και Ανδρέας Σάμαρης, ενώ την τριάδα μπροστά τους θα συμπληρώουν οι Νταβίντ Φουστέρ, Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίγνκεζ και Τζόελ Κάμπελ και στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου.
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί τόσο ο Γκαετάν Μπόνγκ σε περίπτωση που προτιμηθεί να παίξει ο Μίτσελ στην αριστερή πλευρά με τον Χοσέ Χολέμπας κάτι που πιθανότατα θα σημαίνει μετατόπιση του Νταβίντ Φουστέρ στον άξονα αντί του Τσόρι Ντομίγκεζ.  Στην αποστολή των ερυθρολεύκων βρίσκονται ακόμα οι Μπάλαζ Μέγιερι, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Ντέλβιν Εντιγκά, Μάικλ Ολαϊτάν, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χαβιέ Σαβιόλα, Βλάντιμιρ Βάις και Σαμπού Γιαταμπαρέ.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σκοτσέζος Γκραίγκ Τόμπσον που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Άλαν Μάλναβι και Ντέρικ Ρόουζ, επιπρόσθετοι βοηθοί είναι οι Στηβ Μακλίν και Κέβιν Κλάνσι, με τέταρτο τον Ντέιβιντ Μακγκίνσι. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ