Δεν αποκάλυψε τα σχέδια του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ενόψη του αγώνα στο Έμιρατς. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, για μια ακόμη φορά. Θυμίζουμε πως τόσο το 2009, όσο και πέρυσι την είχαν αντίπαλο στην φάση των ομίλων του Champions League.
 Από την πλευρά του ο Αλσατός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους "κανονιέρηδες" με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μανόνε, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τζένκινσον, Κοσιενλί, Βερμάλεν και Γκίμπς. Στον χώρο του κέντρου θα υπάρχει ο Άαρον Ράμσέι με έναν εκ των Κοκλάν/Αρτέτα εφόσον ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.
Πίσω από τον σέντερ φορ θα βρίσκεται σε ρόλο επιτελικού χαφ ο Σάντι Καθόρλα που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Γουόλκοτ, αριστερά θα βρίσκεται ο Τσάμπερλεν ενώ στην δεξιά πλευρά αναμένεται να υπάρχει ο Λούκας Ποντόλσκι με προωθημένο τον Ζερβίνιο.
 Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, συνυπολογίζοντας τις απουσίες των Τοροσίδη, Τζιμπούρ, αναμένεται να παρατάξει σε παράταξη 4-2-3-1 τους Ρόι Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, σε ρόλο δεξί μπακ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό αλλά και στο Champions League ο Ντρίσα Ντιακιτέ, κεντρικοί μπακ θα είναι οι Κώστας Μανωλάς και Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ στην αριστερή πλευρά θα βρίσκεται ο Χοσέ Χολέβας.
 Σε ρόλο αμυντικού χαφ θα δοκιμαστεί πιθανότατα ο Δημήτρης Σιόβας, εφόσον ο Φρανσουά Μοντέστο δεν μπορέσει να αγωνιστεί, με τον Γιάννη Μανιάτη να είναι δίπλα του και μπροστά τους θα υπάρχει ο Άριελ Ιμπαγάσα. Στα άκρα φαβορί είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν για την αριστερή πλευρά και ο Νταβίντ Φουστέρ για την δεξιά πλευρά με προωθημένο τον Κώστα Μήτρογλου. Θέση διεκδικούν ο Πάμπλο Μασάντο για μια από τις δυο πλευρές και ο Μπάλαζ Μέγιερι για την θέση του τερματοφύλακα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεάντρο Γκρέκο, Γιάννης Φετφατζίδης, Ντιόγκο Λοϋις Σάντο, Μάρκο Πάντελιτς και Χαράλαμπος Λυκογιάννης.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Νορβηγός Σβέιν Όντβαρ Μόεν που έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Κίμ Τόμας Χάγκλουντ και Φράνκ Άντας. Επιπρόσθετοι διαιτητές είναι οι Τόμι Σκιέρβεν και Μπράτζ Σάντμοεν με τέταρτο τον Σβέν Έρικ Μίντζελ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΤ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ